EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

2002. március 11. - Mirwen

2002-03-11 - 12:08
I am very happy to know that there could be a cure for me. for beeing fat. it is illegal, but i don't care anymore. I am fed up with every diet, fed up with not eating, for being ashamed of eating. now maybe...

i never thought i would be as "thin" as today, but as usually, this is not enough. Not enough for me and for the summer. i want to be a good friend with my body. who not?

2003-01-31 - 09:39
átváltok magyarra...

asszem így könnyebb lesz. Még sosem írtam rendes naplót sem, vagyis ha elkezdtem, mindig abbamaradt.

így történt ezis

2003-02-01 - 10:11
szuper,koppintás vagyok csak....

utánozom most a barátom barátnőjét.

bbbbbooooooaaaaaaaaaa

abba is hagyom

2003-02-01 - 19:41
pöcsarcúak gyülekezete a tévében. pöcsarcúak körülöttem. csütörtökön voltam szar buliban. mérvanaz hogy nemtudnak a pasik mást csak idétlenkedni? vihogni? mértvanaz hogy nem tudok beilleszkedni? miért nem tud velem lenni az aki fontos nekem? mindig elmegye tőlem, mindig kerül, és másokat keres. most bizonytalanségot élt át, de miért most bizonytalankodik? megtehette volna már hosszú évek alatt bámikor máskor is. de pont most tette, és ez bosszant. most, amikor pont neki kéne sziklaszilárdnak lennie, és a nagy időtúltengésben szétzilálódott...

kár

2003-02-03 - 10:14
elárultam magam.. nemakartam, de mindig elgyöngülök.. mindent elárulok, mindenemet kiadom. borzalom. hát így ki szeretne még értem epekedni, vagy küzdeni? amikor minden rezdülésemről tud, mindent elmondok, visszaböfögök, visszahányok, rátukmálom, ráerőszakolom.

lassan úgyérzem, elvesztem a gerincem, és alakváltóvá válok... átlátszóvá, és kocsonyássá...

2003-02-03 - 16:20
kis köcsög nulla vagyok. Semmi önbizalmam. csak nagy a szám. és kiket bántok? akiket szeretek. miért van ez?

és miért sírom el magam, ha valaki már kicsit is szigorúan néz rám?

miért nem merek kiállni az igazamért olyanokkal szemben, akikkel szemben ezt gyakorolnom kéne?

talán mert ezidáig mindenhol csak összetörni tanítottak.. a gimnáziumban is.. a kollégiumban is... a diákszövetkezetben is: a nevem Egy Kis Senki volt.

2003-02-03 - 22:34
romantika... romantika... olyan zenéket hallgatok, hogy épphogynem csöpög a hangszóró.. de most jólesik.

aludni szeretnék, gondtalan, boldogan.

csupa buta romantikus dologgal körülvenni magam, és örülni a napfénynek...

2003-02-04 - 13:02
kész vagyok...

azthiszem meg fogok őrülni... nem tudom elviselni a bizonytalanságot, és mostmár lassan egy hónapja az van csak körülöttem... borzasztó ingás ide-oda.

szívtépő játszma ez, amiben csak azt érjük el, hogy mindakettőn lelke szétzilálódik.

nem akarok zilálódni! nem akarok bizonytalanságot. meg luxus-gondolkodást sem.

biztos, finom érzést. amikor süt a nap.

meglehetne ez is, csak nemakarod. nemakarod engedni a szívedet. nemakarsz feloldódni bennem, és viszont.

2003-02-07 - 13:58
rettentően el vagyok keseredve... pedig nem nekem kéne, de ezt most teljesen úgy éltem meg. Borzasztó lélekölő állásinterjúra járni, és várni ..várni, és bizonytalanságban élni... és utána az összes remény mint egy szappanbuborék: kipukkan...

és olyankor csak a ragacsos, nyálkás keserűség marad, és mégjobban összeroppansz. Kisebb, és erőtlenebb leszel, és a végén csodálkoznak, hogy amikor bemész az ezredik interjúra, akkor miért nem vagy magabiztos.

2003-02-10 - 09:57
a legújabb életfilozófiám: tékitízi.

nem lesz gond abból, amiből nem gyártunk gondot. Kész. ennyi.

igaz kicsit nehéz mindig amikor bosszús vagyok valamiért, ezt újra meg újra átgondolni, de azthiszem lassan lassan át lehet erre is hangolódni.

2003-02-11 - 10:10
utálom magam.utálom amivé váltam, utálom amit kihozol belőlem.

utálom hogy eddig le kellett süllyednem. utálom hogy nem figyelsz rám, és azt is, ahogy látom magam kiabálni, és te meg ott állsz mint egy kis fióka, és legszivesebben sírva odarohannék hozzéd, hogy szeress. de nem tehetem. ez tehetetlen dühöt vált ki, és ezért mégjobban utálom magam. gondolom láttad ahogy remegett mindenem.

utálom hogy ennyire fontos vagy nekem, és hogy a gondolataid ennyire fontosak, mert függővé váltam. ...nem kapom meg az adagomat? dühöngő őrülté válok, és széttéplek, és utána mikor elvonult a roham, csak nézem hogy mit tettem, és zokogok. ott ülök a földön, a szétmarcangolt testedből még szivárog a vér,

legszivesebben szétverném a fejem... vagy fúróval nekiesnék, mint a pi-ben: hogy végre véget vessek a szenvedésnek, amit okozok másoknak

2003-02-11 - 13:41
* * * *

* * * *

* * *

* * * * *

* * *

*

GYönyörű HÓesés van!!!

*

2003-02-12 - 12:29
amilyen szépen esett a hó tegnap, ma olyan szépen süt a nap! ez is gyönyörű!

tegnap volt egy kis találkozó hármasban. érdekes volt: mosolygós és irtó szomorú. meg ködös, és álmos, és hihetetlen. mintha egy filmrészletben pörögtem volna a celluloiddal együtt.

ültünk, és pipázott, és mesélt, és szomorkodtunk, és elütöttük poénokkal, aztán megint összeszorult a szivünk, de újra boldogok voltunk egymás miatt. -kis kocsma, és sötét kis lebuj, rossz arcokkal, és borostás emberekkel, mégis otthonosan éreztem magam, és ez furcsa volt, de boldog érzés. és már nem is csodálkoztam, amikor az egyik részeg ember elkezdett beszélni hozzám. máskor biztos rettentő ideges lettem volna, és ingerült, de most inkább csak türelmesen végighallgattam, és válaszoltam neki, és ez biztos neki is jólesett. ...mintha olvasztott vajban telt volna az este... lágy, meleg, kicsit fullasztó, de finom... a maga módján.

 

süti beállítások módosítása