EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

2005. május 08. - Mirwen
agyzsibbasztóan semmit nemcsináltam. jó volt, ennyi kellett.

ismeri valaki a bosozást? Amit két dobókockával kell játszani, az asztalnál körbeülnek, és egymás fölé kell egymásután licitálni, és a következő vagy elhiszi, vagynem? (a két kockán dobott összegek így változnak: 31, 32, 41, 42, 43, 51, 52, 53, 54, 61, 62, 63, 64, 65, 1-1("egyes bos"), 2-es bos, 3-as bos, 4-es bos, 5-ös bos, 6-os bos, és a dzsóker: a 21)

nos az internet elvonás tényleg jót tett, a munkagörbém az egekben, lassan még utol is érném magam. Viszont rá kellett döbbenjek hogy olyan lettem mint a legrosszabb heroinisták. már Csernus se vállalna... első nap az összes archivált levelem átolvasgattam, céges policiket nézegettem, meg minden fenét kitaláltam netpótlásként. Persze a pár kedves (beavatott) kollégám egész nap linkeket küldözgetett hogy "eztnézdmeg! ezmilyenjó!....jaaaboccs!:-)" sdzzóval rém kedves és megértő társaság.
Lehet hogy kérek még egy hetet és akkor egyenesbekerülök végre teljesen.
Addicted blog.

nemtud esetleg valaki valami jó módszert amivel távol lehet tartani hangos gyerek/tinédzser bandákat? másodikon lakom, és az ablakom alatt találta meg a környékbeli ifjúság az ideális helyet hogy hangosan kiabáljon, veszekdesjen, verje egymást, illetvehogy engem idegeljen. Szeretnék olyan szuperragacsot két vödörrel, mint amit az egércsapdákba kennek. A lufi sok vízzel nemjó, már próbáltam, ugyanis heccnek veszik. meg azért 13 éven felüliektől már simán félnék is.
vagy kátrány? esetleg bele üvegcserepek?
süti beállítások módosítása