EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

2005. május 15. - Mirwen

otthon vidéken. betárcsázós modemhang. tiszta rusztikus romantika.

a kert csodaszép, a sok eső hatására minden buján zöldell, virágzik. Tavasz van: az egy szem tyúkanyónk hat naposcsibét vezetget az udvaron, és a macskának (Matild) is két pici kölyke van. Persze nem láthatjuk még. A kis "tavacskában" négy aranyszínű aranyhal és egy fekete úszkál, a sárgarigók üvöltve udvarolnak, kutyák kergék, és úgy egyébkéntis imádok ilyenkor otthon lenni, este sétálni a kertben félhomályban, mögöttem poroszkálnak Didi kutya és a cicák, Bandi és Matild.



Wasabiban voltunk, ami ideális hely nagycsoportos találkákra, irdatlan mennyiségű (korlátlan) kaja van, úgy hordják egymásután a tele tálakat mint azt legutóbb egy nagyon vidéki lagziban láttam... jaigen, mi nem a futószallag mellett ültünk, hanem különteremben. Pincérsrácok nagyon rendik, a hely nagyon klasszul néz ki. apró szépséghiba hogy bár japán kajáldának hívja magát az étterem, mégis egy csomó kóreai kaja is van, illetve én a sushit 10/8-ra értékelem. Ha összejönne egy 10-12 ember, mi is mehetnénk, lefoglalnánk az egyik termet, és all-you-can-eat van 3990ft/fő áron. Na, milyen ötlet?

Controlfreak, tegnap nem csuklottál? voltam fodrásznál, és controlfreak-et kent rám. Báámulatos volt. szép szine lett egyébként, meg jól megtépettem, úgyhogy most nagyon trendi frizurám lett. mondjuk az őrületbe kerget mert fufrum (vagy frufru?) még sosem volt, az meg a szemembe lóg, meg már előre parázok hogy hogy fogom én ezt beszárítani az első hajmosás után... remek

Gusztustalanfejű persze nem vette észre, dehát nem is vártam hogy egy ilyen antiember bármi ilyesmit észrevegyen...

süti beállítások módosítása