EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

2006. május 28. - Mirwen
...és formázni se állok neki most. hányadék lesz a blogom mert eltunyultam a nagy jóban, és nem tudok (de nem is akarok) htmlkódolni.

nagyon szivesen fizetnék a blogszolgáltatásért, ha működne. nem tehetek róla hogy free, így muszáj így szidnom. ...holakurvaéletben vannak a képbeszúrási lehetőségek? a szövegformázás? a linkelés meg a többi???? tegnap még megvolt, esküszöm (((ÚJ BEKEZDÉS)))update: megtaláltam. miért nincs júzer manuál a júzerek számára akkor? tudok én picsogni ha felhúzom magam... (((ÚJ BEKEZDÉS)))update2: visszavonom. mármint hogy megtaláltam volna. ugyanis a vizuális szerkesztőbe lehet html kódolni, a html szerkesztőben meg vannak ikonos gombok, de nemmegy. undefined-ról nemtud linkelni még az atyaúristen sem. És mit is kell transferring data-zni 4 percen keresztül 12kbájton? ez itt felül a beillesztett kép...igen, a semmi. és még sortöréses enter sincs.

amúgy meg azér vagyok ám ennyire ideges, mer józanon se eccerű blogolni, de három gintonik után meg kifejezetten idegesítő egy vadiúj ismeretlen környezet, főleg úgy hogy előtte már csukottszemmel is ment. (lásd szigetes bejegyzés). amúgymeg DZs barátosném rövidke hazajövetelére szervezett Havi Italos volt a Champsben, ahol celebspottoltam Vörös Andrást, a Superbutt énekesét. Mellettünk osztálytalálkoztak Piroska nénivel, az ofővel.

jajj, majd'elfelejtettem megemlíteni hogy mit kaptam ebtől ajándékbe: ilyet. Tempur párnát, szépet, puhát, spécit. Ez ilyen NASA párna, űrhajós stuff, királyság. Még filmet is találtam róla. Persze van magyarul is, de mennyivel királyabb japán linkkel kezdeni, nem? meg a magyar amúgy is iszonyú szűkszavú. a lényege az a cuccnak, hogy nem egy ponton nyomod az alátámasztást, hanem ahogy besüppedsz, egyenletesen osztod el, felveszi a formát, és ezért szinte lebegsz benne. Nagyon furcsa érzés, mindenképp ajánlom kipróbálni: nagyobb matrac szaküzletekbe kell bemenni, és ott nézelődőnek, illetve esetleges matracvevőnek álcázva magad végigfetrenged a kínálatot, és aztán ott megkeresed a tempur matracot, és Ffluffff... behúz a mély.
süti beállítások módosítása