EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

Kérsz, kapsz

2006. szeptember 10. - Mirwen
Szóval Montenegroban voltunk, csak ezt eddig elfelejtettem leírni. majd pótlom az írkálást, de aki ír mélt, annak küldök fotóalbumot, azzal szarakodtam egész délután.

dead man walkin'

elcsapott állatok úton útfélen. Oké, kétezerhétszáz kilométeren lesz termés, ezt már a nagy számok törvénye is megmondta, de azért a végén már csak pislogtunk a variációk végtelen sokaságán. Mi elütöttünk - a rengeteg bogár és ízeltlábú mellett persze - egy bazinagy sáskát, akkorát koppant mint egy kő, aztán meg egy kisverebet is.

De emellett a lista: egér, valami pocokféle - nagyobb mint egy egér, de még nem patkány -, galamb, sirály, kiscica, nagycicák (sok), mókusok - legszörnyűbb az volt, amelyik nem kilapítva volt, hanem szinte csak hason feküdt, és a kis lábai hátrafelé kinyúltak -, kutyák minden színben, mennyiségben, méretben és lapossági fokban - itt a legszörnyűbb egy nagy, szürke kutya volt, akit frissen üthettek el, mert még felemelte a fejét, hogy egy borzalmas fájdalmas pillantást ereszthessen be a szélvédőn - ááá -, volt persze róka is. meg egy pár azonosíthatalan szőrös izé is. Aztán a legszomorúbb viszont az volt, amikor úgy a semmi földjén félúton a messzeségben láttuk hogy van valami elütött az úton, de mellette mozog valami, hát egy kicsi kölökkutya volt aki épp falatozni próbált a tetemből, de aztán visszarohant a kukoricásba mire odaértünk. A korona az egészen Szarajevóban ért: egy fehér kocsit álltak körül a rendőrök az úton, aminek a horpadt motorházteteje úszott a vérben meg a véres ruhacsomókban.

süti beállítások módosítása