EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

prekari

2006. december 23. - Mirwen

szóval utazgatás lesz a közeljövő, úgyhogy nálunk ma volt karácsony, fával, díszítéssel, zenével, dán körtetortával és ajándékozással. 

az ebéd ünnepi smack volt, gombával, sonkával, sajttal gazdagítva, snidlinggel megszórva.  nem vagyok hajlandó főzni ugyanis, tekintettel a holnap reggel tłzkor kezdődő háromnapos traktára.

és kaptam isteni ajándékot ebtől. boldogboldogboldog. 

történések

péntek este karácsonyi bál volt céges. nem sikerült túl jól, mert több szinten, több teremben volt, így folyamatosan áramlott az embertömeg innen-oda és onnan-ide, és nem tudott kialakulni semmiféle hangulat. de legalább egyszer az évben magassarkúban, loknikkal és nadrágkosztümben. haza, majd másnap reggel eb ment suliba, én meg otthon tettemvettem, aztán tesómékhoz ki, volt egy fél napig egy szép kiskutyájuk, de aztán nem bírtak vele, és visszaadták az eredeti gazdijuknak. Mikor hazaérkeztünk már az egész hetes hajtás miatt annyira maradt csak idő hogy átöltözzünk pizsamába, és már alvás. Sikerült abszolválnom egy 13 órás alvást, ami miatt mintha 10 évet fiatalodtam volna. Közben eb reggel megint korán kelt, ment ki a hungaroringre vezetéstechnikai tréningre, amit még szülinapjára adtam, mert imád vezetni. Közben átmentem háziasszonyszerűbe és mostam, pakoltam, majd délután meg csináltam egy nagy adag isteni frankfurti levest kínai kelből. Közben meg megnéztem a harmadik évad összes részét a Desperate Housewives-ból, mert otthon nyanyásodni mit sem ér a zófa melegítése nélkül. (Este persze snooker döntő) aztán vacsi, bor, szex, alvás. asszem ilyen sorrendben.

ma meg újra szabin, 11kor keltem, ismét évekkel fiatalabban, és nemsokára összeszedem magam, és nekiindulok az utolsó adag ajándék beszerzésének, ami egy libri, kátay, bortársaság körút lesz. és már csak a csomagolópapír hiányzik, és kész is! és ha minden igaz, mindenkinek sikerült olyasmit összeválogatnom aminek tényleg örülni fog. De majd kiderül.

és este még egy szaunaparti is vár rám, ahol elbúcsúztatjuk a csavargyári jelenlegi főnökünket. Utána meg talán még szináékkal is összefutunk.

hmm... talán össze kéne szedni magam...

süti beállítások módosítása