EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

kétfarkú

2007. augusztus 24. - Mirwen

és itt lőttem pesten! 

felújítás S03E06

kezd kicsúszni a kezemből az irányítás... vagyis inkább túlnő rajtam, vagynemtom. most például ahogy áll össze a konyha, egyre inkább nem tetszik. ilyesmit szerettem volna, mégsem így. vagy mittomén. túl sok a minta, túl sok a fémszín, túl sokféle fehér. bahh... most nemjó.

tegnap a kalandos körülmények között (három!! óra ikea) megszerzett munkalapokat vagdostuk megfelelő méretre, illetve csiszoltuk/vágtuk a panellakás neméppen párhuzamos falaihoz illeszkedőre. Ma meg majd kivágjuk a mosogatómedence helyét, illetve nekikezdünk az oh-so-utálatos fúrásnak, mert a lámpákat is a helyükre kell rakni mostmár... 

böjt

tegnap délután háromig nem tudtunk dolgozni, mert nem működött semmi, úgyhogy ebéd után kimentünk Cs-vel fagyizni, majd mikor biliárd-dákó véget keresve belebotlottunk egy üzletbe ahol biliárdalkatrészeket ugyan nem, ellenben társasjáték tömkelegeket és ördöglakat hegyeket viszont árultak, akkor elcsábultam és vettem egy ilyen babos kártyás társasjátékot. Kifejezetten azért mert imádom ugyan a Puerto Rico-t, viszont az macerás, és időigényes felállítani, egy kártya alapú társasjáték viszont egyszerű, gyors, és könnyen előkapható. 

Mivel a gépeink még mindig haldokoltak, levonultunk a szerverterembe, és ott áttanulmányoztuk a magyar szabályokat, majd lezavartunk egy menetet. már játékot ofkorz.

és előre fenem a fogam hogy ilyen ügynök-  illetve a nevéhez hűen babszem-találkozókon milyen remek is lesz ez...

viszont a tegnapi felhőtlen társasozunk-a-melóhelyen-napnak asszem ma lesz a böjtje, amikoris babon térdepelhetek a sarokban dolgozhatok mint állat behozni a tegnapi napot. 

süti beállítások módosítása