EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

bele az arcomba

2007. október 12. - Mirwen

hát így jártam.

Most töltöttem ki egy Érzelmi Intelligencia tesztet, erre az eredmény:

" A pontszámod: 25
A nők átlagosan 47, a férfiak 42 pontot érnek el. A legtöbb Asperger szindrómás, vagy súlyosan autista 20 pont körül teljesít. A pontszáma alapján Ön az átlagosnál szerényebb képességekkel rendelkezik mások érzéseinek megértése, és az azokra való helyes reakciók terén. "

egy kibaszott aspergeres autista szintjén állok érzelmileg. Mint egy meztelencsiga, kábé... azért megnyugtató hogy legalább EZT sejtettem amikor a freeblogos alcímemet írtam...

 

kicsivel később:

 

"Rendszerező Intelligencia:

Ön 29 pontot ért el.

A nők átlagosan 24, a férfiak 30 pontot érnek el. Az Ön rendszereket elemző, feltáró, megértő képessége átlagos."

szóval nem totális autista, csak épp férfiasan balfasz a szociális élet szövevényében...

Itt a teszt

 

queer

van ugye Manci kutyám, aki egy három éves kis (mint egy kamasz macska) fehér máltai selyemkutya, és anyáméknál él mint eddigi unokapótló. A máltai kutyusok szőre más mint a többi kutyáé, mert olyan mint az emberi haj: állandóan nő, úgyhogy viszonylag gyakran kell vinni kutyakozmetikushoz, mert mi nem szeretjük megnöveszteni ilyen idétlen copfos kispicsa kutyásra a szőrét, hanem aranyos kisbárányosan rövid a sztájl.

Ma is épp mentek anyuék a kozmetikushoz hogy elhozzák, apu bement a kutyáért, és mivel apróra meg van fürdetve ilyenkor, a hóna alá csapta Mancit, és úgy grasszált a kocsihoz.  Már csak úgy harminc méterre lehetett a kocsitól, amikor észrevette apám hogy egy szembejövő férfi hosszan a szemébe néz, aztán egy szégyellős de kacér mosollyal rákacsint.

Otthon általános a derültség, és szorosan zárt farpofákról, élénk röhögéstől, meg éntöbbénemhozomelakutyát-tól hangos a ház. 

HURRÁ!

ezekben a pillanatokban öltöztetik épp a tesóm meg a nővérkék utazósruhába Bercit, mert végrevégre hazaengedték!!

ami vicces hogy a másik unokatesómék is babát vártak, de ma délelőtt a még 37. hetes terhes K.nek elfolyt a magzatvize, a baba viszont farfekvéses volt, úgyhogy azonnal császár meg minden, és ezzel ma reggel megszületett a kis E baba is, és E szintén a koraszülöttön kötött ki, ahol ugye a tesóm már régi motorosként etetni volt Bercit pont. Úgyhogy tesóm korábban látta a kicsit mint az unokatesóm meg K. Úgy volt hogy ameddig K. nem mehet be a babához (mert ugye először széklettenyésztés hogy egészséges vagyok-e, vagy halomrafertőzöl minden koraszülöttet), addig a tesóm fog segíteni etetni. Mivel a másik unokatesónk a koraszülött osztály alatti emeleten dolgozik mint fülorrgégész és állandóan ott babázott a tesómmal, a férje meg a szülésznőgyógyász, a nővérkék már vicceskedtek is hogy mi van itt, családi vállalkozás lett a koraszülött-részleg?!

((és még csak nem is sejtik hogy ugye én is most szültem volna ha...))

süti beállítások módosítása