EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

Textil

2009. március 15. - Mirwen

Az első textilpelusos próba

csini, de jó nagy csomag. Zsófi mondjuk nem tiltakozott. És remekül működött.

Viszony

amikor úgy gondolom hogy nehéz nekem ez az új időbeosztás Zsófival, akkor arra a lányra gondolok, akinek van egy 2éves8hónapos gyereke, meg egy 1,5évese és egy 6 hetese. És rögtön látom hogy milyen sétagalopp a helyzetem.

amikor meg épp a tápszeres flaska felett pityeregnék, akkor meg arra, hogy apám mostohaanyja a háború alatt a két gyerekét _kekszes teán_ nevelte fel, mert nem volt teje.

Tolvaj tempó

Tegnap megpróbálták feltörni eb céges kocsiját, de nem sikerült szerencsére, csak elbarmolták a zárat, így eb ott maradt rendőrt hívni, helyszínelőket várni (Budaörs CSI), trailert várni, csereautót intézni satöbbi, míg én itthon küzdöttem az elemekkel. Este 10 lett mire hazaért, de legalább hazaért, ugye. Legyünk optimisták.

Itthon a helyzet változatlan, azaz nem is, mert nem meséltem még a megtömött Zsófiról, akit immár minden etetéskor tápozunk, mostanában fedezzük fel hogy van olyan periódusa is hogy nem éhes, ilyen eddig nem volt ugye, mert vagy evett (volna) vagy aludt vagy bőgött. Most viszont van a jóllakott óvodás nézése is, meg amikor itt kamillaparker bowles-ozik a vállamon.

Tegnap a nagy vészhelyzetre való tekintettel tesóm átugrott hozzám mirwen-szittelni, de legalábbis megfogta a gyereket és beparancsolt a kádba hogy mostmár mossak fogat meg ilyesmi, meg talán nem ártana szellőztetni sem. Nem is értem mit fanyalog. Haha.

süti beállítások módosítása