EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

OS

2009. augusztus 13. - Mirwen
ha én OS lennék, akkor ő lenne a párom.

homloktöröl

szóval a múltkor meséltem még azt a fogyis gyógyszert ami nekem úgy vált be hogy inkább nem eszem zsírosat, csak be ne kelljen vegyem, hát már megint így jártam...

történt ugyanis hogy mivel nem szeretnék icipici korkülönbséggel gyerekeket, ezért gondoskodni kellett a fogamzásgátlásról, és most kísérletképp egy új - mármint számomra - fajta fog.gátlót írt fel a dokim a Nuvaringet. Elméletileg pazarul hangzik: egy rugalmas, kb öt centi átmérőjű gyűrű, amivel egy hónapban kétszer kell törődni: egyszer az elején, amikor felhelyezi az ember alulra, aztán rá három héttel, amikor leveszi. Namármost az első nuvaringes ciklust _végig_ véreztem, a második alatt meg rájöttem, hogy ez meg úgy fogamzás gátol nálam, hogy ha az a micsoda ott fent van, akkor köszönöm, de inkább nézzünk filmet, vagy aludjunk vagy akármi, csak nehogymá'!. Úgyhogy még van egy karikám, azt a tisztesség - meg az ára - miatt elhasználom, de visszatérek a jó öreg tablettás verzióhoz, mert ez számomra rémálom. 

Már csak azért is, mert már három napja meg kellett volna jöjjön, reggel ráadásul iszonyú hányingerem volt, úgyhogy volt egy izgalmas délelőttöm amíg előszöris összeszedtem magam, aztán elvánszorogtam a patikáig, vettem két terhességi tesztet, közben persze már láttam magam amint egy ordító újszülöttet pátyolgatok, Zsófi meg 14 hónaposan épp a gatyámat ráncigálja hogy "ANYAAAA, ANYAAAA!", és hoooosszú hosszzúúú idő után először azért izgultam a vécén hogy _ne_ két csík legyen a teszten.

nem lett.

süti beállítások módosítása