EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

persze

2010. április 13. - Mirwen

mi is történik ha a mirwen-család útra kel? katasztrófa.

miután megírtam az előző bejegyzést, szombat délben még semmi nem volt, szépen evett a gyerek is, majd estére iszonyúan megmakacsolta magát, és hiszti meg minden, aztán mikor már tettük volna le, hányt egy akkorát a szobában, mint a niagara, az ebéd teljes emésztetlenül sok gyomorsavval vissza az ágyra. Kafa... telefon a recepcióra hogy doki van-e, merre? illetve hogy küldjenek legyenszivesek új lepedőt.

Volt ügyeletes doki zalakaroson, mentünk is hozzá, de mivel se hőemelkedés, se fosás nem volt, így nem tudott ő se mondani semmit, meg különben is, másnap jövünk haza. De Zsófi úgy tűnt, hogy megkönnyebbült a hányástól, és utána be is nyomta a szunyát, aludt reggelig majdnem.

Erre szombatról vasárnapra virradó éjjel arra ébredek hogy eb sprintel ki a vécébe, hányni, aztán egész reggelig hasmenni. Reggelre már harmatos lepkefos állapotban piheg csak az ágyon, menjünk csak reggelizni nyugodtan.

HAHA, vicces. Azért lementem a gyerekkel az oldalamon (erszényben), és abszolváltam egy svédasztalos reggelit, kissé kutyafuttában, közben meg gyűjtöttem a csodálkozó pillantásokat hogy mit keres itt egy egyedülálló anyuka a gyerekével a hotelben.

Recepción szereztem gyógyszert hasmenés ellen, be is vett eb kettőt, úgyhogy 10-kor kicsekkoltunk, majd másfél óra alatt hazaértünk (valakinek sürgős volt hazaérni...) és eb egész vasárnap az ágyat meg a budit nyomta.

Hétfőre azért rendbejött valamennyire, mára meg már kutya baja, és nappal Zsófi is tünetmentesnek tűnik, de csak első blikkre, mert nem akar enni, és éjjel az éjszakai etetések után fél órás köhögőrohamokat ad elő (első este pl hányt is a végén, annyira erősen köhögött), tisztára mint egy öreg refluxos.

úgyhogy ma gyerekorvosnál voltunk, nem látott semmit, de átküldött a János kórházba gyerek fül-orr-gégészetre, de ott se találtak semmit, ha továbbra is fennáll a köhögésesdi, akkor gasztroenterológiailag kell majd ránézni. (az első tippem amúgy az volt hogy az a hányás felmarta a nyelőcsövét)

..és hogy minden kerek legyen, ma már én is gyenge voltam, élni is képtelen, enni is (nálam ez a vég jele)

kafa.

süti beállítások módosítása