EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

kaja

2010. május 10. - Mirwen

mivel valamiféle önkéntes egészségesebb étkezést kezdtem preferálni - kemény egy hete -, ezért minden szabad pillanatomban azon kapom magam hogy kajablogot nézek/szakácskönyvet olvasok/főzök.

ezenkívül Zsófi szintet lépett véleménnyilvánításban: ha nem akar valamit akkor teátrális térdrerogyós zokogás, ha nagyon akar valamit akkor viszont nyaki ereket megfeszítve remegés valami nagyon fura hanghatások közepedte.

azt is elfelejtettem az előző hófordulós írásnál írni hogy ebben a hónapban kezdett el igazán játszani csak úgy magában, már van hogy fél órát is akár, és most kezdte el a plüssállatokat/babákat arcuknál fogva értelmezni, és megölelni, meg ilyesmi...

mi van még? hmmm, az hogy leginkább semmi, most egy jó nyugis időszak van, kissé olyan vihar előtti csendnek érzem - haha -, hogy beállt napirend, menedzselhető szituációk, semmi extra.

ezenkívül kaptam egy nagy csokor pünkösdi rózsát -egyik kedvenc virágom - ebtől, és rendbetettük a teraszt virágostól mindenestől, úgyhogy már semmi rossz nem jöhet.

süti beállítások módosítása