EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

2013

2013. január 03. - Mirwen

egy kis anti-picsogás:

eddig az év kurvajó:
jan1-én hirtelen csináltam egy giccses pezsgős fotót, szerintem kurvajó lett (elfogult vagyok, szorri), és még aznap lementünk a tihanyi apátságba orgonakoncertre egy ismerős csaj orgonált: nagyon jó volt, ráadásul a gyerekek is egész sokáig tűrték mielőtt elkezdték volna lebontani az apátságot (utána kimentek B-vel a templom elé rohangálni) aztán beestünk tesójáékhoz (nekik ott van nyaralójuk (kis burzsujék)) és megvacsoráztattak minket lencsével. nem tudom hogy a kölcsönlencse ér-e, de úgy veszem hogy igen. :)
tegnap volt egy nagyon jófej NAV (adó) ügyintézésem (nyolcan segítettek, interneten tudtam időpontot foglalni és halál kedvesek voltak), egy óravásárlásom, hasonlóan jófej eladóval és még ajándékot is kaptam. Egy meskás pénztárcavásárlásom, ugyanígy: az eladó is és a posta is szuper volt (a posta gyakorlatilag fél nap alatt ért ide). És még a farmville-en is két hibát bejelentettem, és ultrajófejek voltak (jan1-én (nálunk amerikában ráadásul az új jan 1 hajnal 3 lehetett) írtak vissza, segítetek és még ajándékot is küldtek.
Ezenkívül ugye ráadásul lett egy fasza órám meg egy fasza pénztárcám (ezittaz: http://www.meska.hu/ProductView/index/596214))
ja, meg vett tőlem egy csaj két KóstolóEstes belépőt a sógoráéknak még karácsonyra, és alig akarom elhinni, de _örültek_ neki...
tegnap találtam végre nagy méretű hálózsákot is Zsófira. a gyerekek végre eljutottak ugrálóba (=trambulinozni)
és még Balázs is extra kedves volt: ma pl elvitte a két gyereket oviba úgy, hogy fel se keltett.

szóval csak így tovább 2013

süti beállítások módosítása