EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

új skin

2013. február 07. - Mirwen

és akkor új skint kapott a blog (bámulatos freeblogos szerkesztői segítséggel), ezzel újra van kommentezési lehetőség is. feel free to use it.

 

befőzés

kicsit padlón vagyok vele, mert ugye a biznisz része az eléggé no-go. így meg nem sok minden motivál, illetve de, mert szeretem csinálni, de már megint hegyekben áll a lekvár és ez így elég gáz.

fotózni jó lenne, de kábé egy hónapja nem láttam napot, pedig most kegyes a sors, mert a két hétig tartó hármas lerobbanásunk (Zsófi-Simi és én is hörghuruttal itthon) után most heti négy nap nonstop ovi-családinapközi van, szóval lenne lehetőségem. De most is, kábé mintha este hét óra lenne, semmi fény...

azért tegnap végre nekiálltam végre valamit csinálni, most meg amint le tudom végre rakni a laptopot indul a szörpölde

ma voltam először fizikoterápián. óigen. a reumatológiáról oda utaltak be. meg vér- és vizeletvételre, meg ultrahangra meg röngtenre. meg majd úszni meg masszíroztatni. mert valami izé van a nyakamnál? ha jól sejtem, valami ödémaféle a csigolyák között? mindenesetre az ujjaim zsibbadtak, és kaptam a nyakamra krémet, meg kétféle gyógyszert és már a gyógyszerek is sokat segítettek. zsibbadás minimális.

de azért ma eléggé kurvára lehangoló volt ott ülni a rendelő folyosóján a nyuggerekkel, várni, meg az időt múlatni mielőtt megmurdálunk.

süti beállítások módosítása