EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

on the bright side

2015. január 01. - Mirwen

- lett ház. kurvadrágáért, de az amit szerettünk volna, az első amibe még online kutakodás közben akadtam és beleszerettem. Lyukaslépcsős és a központi lépcsőház miatt a hang három szinten ömlik jobbra-balra, meg egy durva vagyont költöttünk már berendezésekre és bútorokra (pedig szigorú budget van, kis megengedéssel ugyan de a legolcsóbb cuccok az ikeából , gyakolatilag)

- már fogytam húsz kilót. Két nadrágméret. Ez is jó. Ez is nagyon odafigyelős, gyorsan szarul tud lenni az ember és akkor már ömlik is a nyál és rohanni kell a vécére hányni, vagy hasmenésre ébred az ember hajnalban, de leszarom. A lépcsőzés nem okoz gondot! kurvajó érzés.

- egy cuki fészbukos csoport tagja lettem még költözés előtt, volt IRL találka is, az is jó volt és emiatt is rettentően bánt hogy pont most mentünk ki.

- asszem inkább erre a listára írom hogy most már nem bírom magamat sem elviselni, annyit bőgök meg olyan mérhetetlen kiszolgáltatottnak és szűkölve tehetetlen szarkupacnak éreztem mostanában magam hogy ma a patikában vettem Rem0tiv-ot. Persze túl nagy a tabletta (ekkora megakad és rettentően fáj) úgyhogy háromba vágtam, remélem nem csinálja ki majd a gyomrom túlságosan. (mondjuk nem is értem, hogy 10-14 nap amire elkezd hatni, de csak 4-6 hétig lehet szedni. akkor minek? amikor tudom hogy majd két hét múlva két hétig depis leszek, akkor kezdjem el szedni, vagyhogy?? vagy kinek tart két-négy hétig a depressziója? vagy ki ér rá két hétig amíg nem hat? vagyhogy? Meg hogy ez gyógynövény, "nem lesz hozzászokás", mondta a gyógyszertáros. De a papírján meg ott van hogy utána mániás rész következik. Köszcsi!

 

süti beállítások módosítása