EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

2004. november 26. - Mirwen

most jöttem meg kalligráfiáról. jó volt, megint egy órát rajzoltunk - vagy dolgoztunk? vagy festettünk? vagy tanultam? igazából mindet - aztánmeg vacsiztunk meg játszottunk a gyerekekkel. igazán aranyos kislányok :-)

a nagy hír mára!: megemelik a sávszélességemet! dupláznak! egy megabit plussz! kihiirááály! -mostmár természetesn mégjobban nincs kedvem lemondani az egészet... - gondolhattam volna hogy valami ürügy meglesz... azért ha megszokik valamit az ember, nem könnyű lemondani róla.. majdnem olyan, mintha az áramot szeretném lemonani holnaptól... végülis meglennék: gyertya meg söprű.. de azért nemugyanaz.. na... jóvan, szar a hasonlat, de valami ilyesmi.

jesszus mit hallottam ma! hogy valaki aztcsinálja, hogy fogja a kacsa meg a liba háját, összenyomkodja, majd beteszi hűtőbe, és utána azt eszik mint szalonna... ááááá!! emberek!!

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr425662160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása