elmesélem akkor solideonak hogy hogy készült az Ínyenc Svédgombasaláta Newrim módra: végy egy üveg gombakonzervet. Tavaly decemberben. Ma gyere haza egyszer éhesen, nyisd ki a hűtőt, ámulj el hogy már megint töküres, és hogy nagyon is jól tudod pontosan hogy mi van benne, de azért mégis mindig nyisd ki, és reménykedj. aztán mikor újra meglátod a gombakonzervet, gondolkozz el: szeretem a gombát, de most valami meleg kajára vágyom... mit tegyek?... Majd hirtelen bevillan Az Ötlet: végy egy serpenyőt, önts bele egy pár csepp olajat, a konzerv gombát csöpögtesd le, öntsd bele a serpenyőbe, nyomj hozzá egy kávéskanál vöröshagymakrémet, keverd el, majd egy maradék tubus pizzakrémnek nyomd ki a végét, keverd el újra. Húzd le a lángról, mert csak melegíteni akarod, nem leégetni, majd hogy legyen valami saláta színezete is a dolognak, szórj rá egy kis oreganot. voilá! kész is... aztán mikor megkóstolod, rájössz hogy ez így túl tömény, úgyhogy neki is lehet állni kifőzni hozzá egy kis tésztát...