EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

2005. július 31. - Mirwen
ma komolyan elgondolkodtam azon hogy mégsem megyek ki a szigetre és eladom a hetijegyem. életkedvem a béka segge alatt-e van?

HZs is csak jópofizik velem, rá kellett jöjjek...

nyugati fekvésű panellakásban van ám az igazi fílinges nyár... délután teregettem a mosott ruhákat, amikoris ellenállhatatlan vágyat éreztem hogy az egyik vizes spagettipántosba bújjak. aztán odaültem a ventillátor elé. szegényember klímája. délután még aludni is beájultam, ami tőlem szokatlan, de talán az is hozzájárult, hogy reggel nyolctól kettőig fusiztam, ebből is kétszer immár élesben, és közben úgy megizzadtam hogy a futás ahhoz képest smafu.. az alkarom úgy gyöngyözött mintha szanuában lettem volna. remélem holnap is túlélem majd. addigis mindenki nézze a dunatévét. Egy nagyon jó film: Megváltó szex

reggel szóltak a portán hogy megérkezett a baklavfutár. és tényleg. ebsikkel egy jó kis reggeli megbeszélést folytattunk miközben támasztottuk az irodaépületet ezerrel. megegyeztünk hogy ausztria&bajorország de csodás, és egyszerre irigykedtünk az ő jövő hetére.

mostmegmár újra itt, de mivel még kevesebben vagyunk a sok szabadságolás miatt, még feltünőbb ha nem a helyemen ülök, szóval no net for me.

minimálblogzás rulz

az mijen szopás már egyébkéntmeg hogy most hétvégén volt ez a hyperspace-es Miss Kittin&Richie Hawtin-es megmozdulás is, meg a Flörtben (mámegint!) James Zabiela is, és ezekre ugye az esküvő miatt nem tudtam elmenni... ez a nyár a hamvába holt partik nyara... de egyébként idén nyáron rohadtul nem volt senk említésreméltó fellépő sem. tavaly, meg azelőtt hemzsegtek a plakátok, és azokon a nagyobbnál nagyobb nevek. idén volt eddig két esemény, és azok is mind siófokon... ehh, lekerültünk már a balkán térképről is...
süti beállítások módosítása