EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

2005. augusztus 28. - Mirwen

anyunak valami új dilibogyót írt fel a dokija. azthiszem apu meg kistesóm fog még térdencsúszva könyörögni a doktornőnek hogy vegyen vissza az adagból. itt ugyanis a lakásban két óra leforgása alatt mint egy ütegparancsnok vezényelt mindent és mindenkit, és rendetvágott. Komolyan olyan volt őt nézni, mint ahogy a rajzfilmekben szokták a gyalogkakukk lábát ábrázolni: láb nincs is, csak a vonalak. nos én sem tudtam követni ahogy szétdomesztoszozza a lakást, másik kezében a porszívóval kardozik, közben irányítja apámat, kiosztja tesómat, én meg nemgyőztem a szemétből vissza-visszalopni eztazt. és mikor már mindenki fejhangon üvöltött hogy nem takarítani jöttek hanem visegrádot akarnak nézni, akkor anyu mosolyogva(ez a legdurvább) kifakadt hogy ő már fáradt, menjenek inkább haza. hazamentek, én meg már a második plédemet mosom, illetve még mindig itt figyel egy csomag domestos-törlőkendő az ölemben mert még az átmozgatott hűtő(!) volt helyét fel kell takarítsam. amúgy csillog a lakás.
ha most lenne füvescigim, asszem elszívnám.

istenkirály gombalakoma volt!
kifőztem finom japán rizst, hozzá egy serpenyőben fafül és shiitake gomba sukiyakival megloccsintva, átforgatva, kész is. Aztánmeg a főfogás az apróravágott hagymán hirtelen wokozott friss fenyő tinóru kevés borssal, fokhagymával, petrezselyemmel... jesszus definom lett minden.
friss ropogós uborkasalátával, amit meg kevés szeletelt gyömbérrel bolondítottunk

ebből az lett, hogy reggel nyolctól ezidáig folyamatosan dolgoztam. és most hulla vagyok nagyon. még a nyakamba akartak varrni plusszmelót, de hazaszöktem, mondván hogy még gyógyulnom kell. megráadásul anyuék is telefonáltak hogy most ők már úton is vannak, és hogy hozzám tartanak. állítólag ebédet akar főzni... ez több mint gyanús... 27 év után váratlanul rájuk tört a nagy gondoskodási hajlam? vagy már ennyire unatkoznak? hmmm... naebből milesz...

aki egésznap nem eszik semmit, az este kilenckor ne álljon neki bezabálni egy nagy adag rakottkrumplit+brownie-t amit a jólelkű tesója hoz neki. most itt állok (ülök), és fáj a hasam.
én... fennt... reggel ötkor... röhej.
jaés mingyá indulok fusizni. tegnap szóltam hogy jobban vagyok, bemegyek, örültek is, mert meló lesz dögivel.. jajjajj... naebből milesz...
süti beállítások módosítása