EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

2006. március 11. - Mirwen
na, igazán hiányzott már egy otthonébredős, ágybóltévézős, déligpizsamás, Nine Inch Nails üvöltetős reggel (délelőtt), amikor fürdés után meztelen grasszálok, meg az üres hűtőt nyitogatom, teljesen feleslegesen, de azért újra meg újra, hátha termett benne az elmúlt negyedórában valami. Persze semmi. Most viszont - don't you fuckin' know what you are? - és megyek hajatszárítani.
Az előbb úgy bebasztam a kezem az asztalba, hogy már most kékeslilás folt van rajta, aztán fürdéskor vettem észre hogy a mellkasomon van egy nagy kiszívottnak tűnő folt, viszont nem emlékszem ilyen pikáns momentumra mostanában. Este elraboltak az ufók? vagy volt ott a surprise birthday partyn kieső momentum? ehh, ez már csak így marad, most viszont össze kéne kaparnom magam röpke háromnegyedóra alatt valami szalon menza képes formába. Nem egyszerű feladat. de a lényeg az hogy most minden okés, és sounds good és promising.
(és persze nincs örihari ebbel)

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr145663610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása