EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

történések

2006. október 17. - Mirwen

szóval tegnap KCs barátnőmmel újra Kisrablóztunk, újra tatárbífsztekkel és vörösborral, és újra meg újra jött a "nemiigaaaz!" érzés, amikor elkezdek egy mondatot, aztán KCs bárhol tudja folytatni, mert annnnnnyira egy hullámhosszon vagyunk. Annó még együtt szidtuk a pasikat, meg keseregtünk amikor szinglik voltunk, aztán együtt úsztunk a fellegekben amikor összejöttünk embereinkkel, aztán mostmeg együtt szidjuk a pasikat töprengünk a világ mikéntjén, és próbáljuk megfejteni a megfejthetetlent...

ez itt a Kisrabló fala (mert a többi képen már mi is rajta voltunk)

ma meg Lobóék voltak társasozni, Puerto Rico és Carcassonne volt terítéken. Újfennt kegyetlenül kikaptam mindkét esetben. Kezdek is elbizonytalanodni hogy miért is szeretek én játszani egyáltalán? Csendes mazohizmus szevasz!

ez meg itt a puerto rico in medias res:


A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr525664058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása