EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

choice

2006. október 26. - Mirwen
ma van eb szülinapja, úgyhogy este ünnepelni fogunk. (meg nézni tokokat a fényképezőgépemnek)
eb javaslata estére:
"Esti program javaslatom:
Ami fix: hazamegyünk, megvacsorázunk, felvesszük a fényképezőgéped
Ami aztán következik:
1. gazdaságos változat
elmegyünk a media-marktba (legyen a westendes), megnézed a tokokat. aztán átsétálunk az odeonba, és megnézzük a http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=78426&i_city_id=3372&i_county_id=-1 thank you for smoking című amcsi vígjátékot / vagy a cirko gejzírben a http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=73287&i_city_id=3372&i_county_id=-1 tapas című spanyol-mexikói-anyámtudja milyen vígjátékot.
2. kevésbé gazdaságos, de még vállalható árú változat
elmegyünk a mediamarktba a stopshopba óbudán, megnézed a tokokat. aztán átközlekedünk a zeurocenterbe, és 21:00-tól megtekintjük az ördög pradát visel című amerikai vígjátékot.
3. gazdaságtalan változat
nem megyünk sehova, de rendelünk egy csomó kaviárt és drága pezsgőt, amit kilocsolunk az ablakon, miközben elindítunk egy pornó dvd-t."

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr395664079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása