EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

ácsi

2006. december 14. - Mirwen

azért tisztázzunk valamit:

nekem semmi bajom - és dolgom - nem volt se isoldéval, se teodorával. Sőt. Isolde kedvencekben van/volt, teodora szintén, és még kölcsönösen olvastuk is egymás blogját, illetve már sokkal régebbről, a filmes-japános-ázsiás fórumokról ismertük egymást.

Isolde most számomra totál leírta magát ezzel a megnyilvánulásával hogy "nem tudja dekódolni az ironikus metonímiákat, amikor is a szerző a diszpozíció feszültségének megteremtése érdekében állít szembe eltúlzott hangulatfestő elemeket", illetve hogy egész egyszerűen meg se nyilvánult hanem rámuszítja az ölebet. (és nem, nem volt külön "lapváltás").

Teodórát meg csak remélni merem hogy nem gondolta teljesen komolyan hogy beszól egy idekopizott viccre...

Sajnos nem tudok mit kezdeni paranoiás emberekkel, leginkább azért mert énis az vagyok. Most látom csak az igazi hiányát a metakommunikációnak. 

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr485664154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása