EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

2006. július 23. - Mirwen
hétvége nyugis, relaxálós miniszünidős. Bogácson nyaralóban, teraszon élés: reggeli, vacsora, napozás, olvasás... belassultam, most a számítógép előtt ülni sincs kedvem, nemhogy rendszerezni a gondolataimat. már ha lennének egyáltalán...

A szadista, a mazochista, a gyilkos, a nekrofil, a zoofil és a piromániás üldögélnek a pszichiátria kertjében és szörnyen unatkoznak.
Egyszer csak megszólal a zoofil:
- Mi lenne, ha megdugnánk egy macskát?
Erre a szadista:
-Igen, dugjuk meg, aztán jól kínozzuk meg.
A gyilkos közbeszól:
- Dugjuk meg, kínozzuk meg jól, aztán öljük meg!
A nekrofil lelkesen:
- Dugjuk meg, kínozzuk meg, öljük meg aztán dugjuk meg mégegyszer!
A piromániás is beszól:
-Dugjuk meg, kínozzuk meg, öljük meg, dugjuk meg mégegyszer aztán gyújtsuk fel!
Rövid csend, mindenki a mazochistára mered, majd megkérdik:
- És te nem szólsz semmit?
- MIAÚÚÚÚ

tegnap munka után balaton, találkozás J-vel, aki épp az EFOTT-on lógatja a ...lábát, aztán haza, felvettük K-t, és megtanítottuk Puerto Ricozni. Mindenkit megtanítunk! mindenkit megtérítünk!!! mwháááhhhááá! ma meg érdekes melóm van, majd lépek le megint vezetni... egy hét múlva jön a következő vizsga. Ez lesz az utolsó amit tisztességesen próbálok meg. utána boríték.

tegnap Brúsz Vilisz hős volt. Sajnos csak hétköznapi. Nekem a sebezhetetlen akció-szuperhős kell, akibe szerelmes voltam csitri koromban. de mozizni jó dolog, lehet pattogatott kukoricát majszolni, földre megy úgyis a fele, mert oda se néz az ember, de az sem baj, meg lehet összerezzenni a hangeffektekre, mert nem kell lehalkítani, mert jújmitszólaszomszéd, meg lehet kézakézben várni a filmkezdést, nem a mediaplayert kell hekkelni hogy végre szinkronban legyen a felirat a filmmel, meg egyáltalán: ez egy esemény. (természetesen a lelkesedés csak addig tart, amíg be nem szerezzük a projektort)

HZs: Horváth Éva második diplomáját szerezte meg a napokban, és ennek kipihenésére azonnal el is utazott nyaralni - írta a Blikk. Mivel a modell jelenleg facér, ezért édesanyját vitte magával Athénba, és a görög szigetre, Mykonosra. Horváth a lapnak elmondta: teljesen kimerült az elmúlt hetektől, megerőltette őt a folyamatos tanulás.
me: ahhbasszus
következő életemben szupermodell aarok lenni... vagy pasi
HZs: szerintem ez a szupermodellkedés nagy szopás 35 évesen, amikor a bankigazgató férje egy "vidd innen a karfiolsegged" felkiáltással kiteszi a Pasaréti úton
me: :-DD
HZs: én következő életemben Paris Hilton akarok lenni

süti beállítások módosítása