EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

Pac-Man

2006. október 29. - Mirwen

ha szar a virsli: 

Ősz

tegnap temetés volt a délelőtti műsor, vittem napszemüveget, hogy megleshessem hogy ki zokog a legjobban, mert tuti az örököl majd helyettem/helyettünk mindent.

aztán haza, a kert csodaszép, minden őszi pompában, a teljes állatállomány (három cica, két kutya) is az őszi meleget élvezte, rohangáltak jobbrabalra az avarban

 aztán este haza.

choice

ma van eb szülinapja, úgyhogy este ünnepelni fogunk. (meg nézni tokokat a fényképezőgépemnek)
eb javaslata estére:
"Esti program javaslatom:
Ami fix: hazamegyünk, megvacsorázunk, felvesszük a fényképezőgéped
Ami aztán következik:
1. gazdaságos változat
elmegyünk a media-marktba (legyen a westendes), megnézed a tokokat. aztán átsétálunk az odeonba, és megnézzük a http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=78426&i_city_id=3372&i_county_id=-1 thank you for smoking című amcsi vígjátékot / vagy a cirko gejzírben a http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=73287&i_city_id=3372&i_county_id=-1 tapas című spanyol-mexikói-anyámtudja milyen vígjátékot.
2. kevésbé gazdaságos, de még vállalható árú változat
elmegyünk a mediamarktba a stopshopba óbudán, megnézed a tokokat. aztán átközlekedünk a zeurocenterbe, és 21:00-tól megtekintjük az ördög pradát visel című amerikai vígjátékot.
3. gazdaságtalan változat
nem megyünk sehova, de rendelünk egy csomó kaviárt és drága pezsgőt, amit kilocsolunk az ablakon, miközben elindítunk egy pornó dvd-t."
süti beállítások módosítása