EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

rácsok

2006. november 12. - Mirwen

ás-és brigád

tegnap ismét hiszti, a kénytelenpostáramenés, márelevenagyonpisilnikellés, rájövéshogynincsbankkártyaelfogadás, fogcsikorgatvapénzkivevés, sorbanállás, csekkszarulkitöltés, utánaesőneklevés, persze esernyő az nuku. Aztán telefonállás, eb megmenteni indulás, majd miután eltéved, rossz irányba navigálás, toporgás, nagyonpisilnikellés és eltévedés, ácsorgás-toporgás, ázás, majd végre egymás megtalálás. de addigra már elég rosszkedvnek levés és őrülten pisilnikellés. Hazarohanás.
 
aztán persze hepiend.

experiment

szóval a kísérlet első fázisa lezárult, beszedtem egy levéllel, és most várom a mikulást. Abszolút megbízhatatlan és szubjektív véleményem szerint nem sok különbség, esetleg egy nagyon halovány. Hiszti csak tegnap este volt, de akkor azthiszem jogosan. eddig bírtam ugyanis cérnával a világvége hangulatú ebet, aki épp az Élet a fogorvosi rendelő után szakirodalmát bújja. Hozzászólni már három napja nem lehet: egy napig mert fájt a foga  - aztán elcibáltam fogorvoshoz - utána meg azért mert fáj a helye... 

A szerdai napról meg inkább csak annyit hogy tömény szopás: elcsesztünk egy egész napot - még szabit is kivettünk -, autózás volt egész nap, hogy azután kiderüljön este 7-kor hogy halál felesleges volt az egész. Ekkor kiborultam, de jött desszertnek még eltévedés, kocsi aksi-halál általi lefulladás, bevontatás, és hasonló ínyencségek. Szóval indokoltnak látom a tegnap esti csikorgó fog+könny kombót.

Ma meg jön a front: hasogat a fejem, és alig látok. ehhh 

amolyan végrendelet szerűség

ha már itt tartunk, szeretném leszögezni hogy én hogy szeretném. Mint az Aranyemberben...

hamvasztás, utána hamvak haza valami befőttesüvegben, aztán kertben gödör ásás, majd hamvak bele, és ráültetni fát, lehetőleg tölgyet. De lehet az eredeti megoldás szerinti rózsabokor is, voltam hozzá elég tüskés. A lényeg hogy nem akarok se fa koporsót, se nyirkos, lassú, földalattrohadást, se exhumálást (még a végén lucia kiás), se kötelező menjünk-meglátogatni-a-nagyit-a-temetőben túrákat.

rablás

felsorolom akkor a teszkó gazdaságos temetés költségeit, csak mert valami idétlen kegyeleti indokkal sehol sincs semmi konkrétum, amit én inkább neveznék átvágásosdinak, illetve a jobb szó a rablás. Ez itt a legeslegolcsóbb temetés, számokban:

Kórházban: hűtés, öltöztetés 18.000 ,-

Városi temető: kórházból vidéki temetőbe szállítás, koporsó, szemfedél 79.000,- 

Vidéki temető: sírfelnyitás 9.000,-

Pap: szertartás (alap, énekek és méltatás nélkül) 8.000,-

Vidéki temető dolgozói: átvétel (csak hogy átveszik a városi temetős emberektől a halottat, semmi más!) 8.000,-

Vidéki temető dolgozói: ravatalozás, sírbontás, ásás, visszatemetés 63.000,-

Tisztiorvosi szolg.: sír felnyitása 4,000,-

Aki temettet - jelen esetben apu: saját anyakönyvi kivonat kikérése (jogosultság bizonyítása) 2.000,-

Koszorú: 6.000,-

Szumma: 197.000,-

süti beállítások módosítása