EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

experiment

2006. november 09. - Mirwen

szóval a kísérlet első fázisa lezárult, beszedtem egy levéllel, és most várom a mikulást. Abszolút megbízhatatlan és szubjektív véleményem szerint nem sok különbség, esetleg egy nagyon halovány. Hiszti csak tegnap este volt, de akkor azthiszem jogosan. eddig bírtam ugyanis cérnával a világvége hangulatú ebet, aki épp az Élet a fogorvosi rendelő után szakirodalmát bújja. Hozzászólni már három napja nem lehet: egy napig mert fájt a foga  - aztán elcibáltam fogorvoshoz - utána meg azért mert fáj a helye... 

A szerdai napról meg inkább csak annyit hogy tömény szopás: elcsesztünk egy egész napot - még szabit is kivettünk -, autózás volt egész nap, hogy azután kiderüljön este 7-kor hogy halál felesleges volt az egész. Ekkor kiborultam, de jött desszertnek még eltévedés, kocsi aksi-halál általi lefulladás, bevontatás, és hasonló ínyencségek. Szóval indokoltnak látom a tegnap esti csikorgó fog+könny kombót.

Ma meg jön a front: hasogat a fejem, és alig látok. ehhh 

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr365664107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása