EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

ööö??

2006. december 31. - Mirwen
földrengés volt, baszics!

büszke

tegnap végre eljutottam a Butokugan-ba, a Rákóczi út 57 alá, ahol ez a bejárati ajtó fogadott:

majd kicsivel később az előtérben meg a földön a mozaik:

szóval azt kell hogy mondjam hogy gyomorfacsaróan fantasztikus érzés látni a saját munkámat megelevenedni. Ez volt a Szupertitkos projekt, a Butokugan. Még nyáron keresték meg a Japán alapítványt hogy indítani szeretnének egy harcművészeti központot és névre meg kalligráfiára lenne szükségük. Az alapítványtól engem ajánlottak, megkerestek, és annyi volt összesen hogy Harcművészeti Központ legyen, csak japánul. Utánajártam, hogy Butokukan lenne erre a legjobb név, és gyakorlás, majd megfestettem a jeleket is, és a végén megköttetett az üzlet, a név és a három jel. Szabad felhasználásra. Azt nemtudom hogy miért ButokuGan lett, de ez már nem az én dolgom ugye.

Elvileg szeptemberben kellett volna nyitniuk, aztán mikor arrafelé jártunk, nem látszott semmi. Egy hónap múlva sem, és utána sem. ezért hagytam a fenébe az egészet, míg egy pár hete észrevettem hogy nyitottak mégiscsak. és tegnap volt a napja hogy odamentem, és végigtapiztam az egészet. Félelmetes érzés, letaglózó.

lánc-baszás

márelnézést. De hasonlóan visszás érzelmek tolultak az én agyamba is mikor megláttam ezt a blogoszférikus piramisjátékot. Pfujj, meg hujj! Aztán végülis ez izgi, egykét infomorzsát meg lehet tudni a másikról. Csak az a gond, hogy kontrollálaltlanul ez rekurzívvá válhat és fog is válni. De sebaj, mindenki tud mailt törölni...

szóval jöjjön öt tikos izé rólam.

1: nagyon szeretek masszírozni, és az ismerősök/kollégák (aka szenvedő alanyok) szerint jól is csinálom, úgyhogy egyszer mikor már nagyon untam magam a krumpliföldön, elhatároztam hogy kitanulok egy kétkezi szakmát, ínség idején diplomával úgyis csak feneket lehetne törölni, és jelentkeztem egy másfél éves gyógymasszőr tanfolyamra. Egy év elmélet volt - belgyógyászat, bőrgyógyászat stb -, aztán nyáron meg a gyakorlat, amit egy ötcsillagos hotelban nyomattam (régi olvasók emlékezhetnek is még a tavaly nyári "fusizás"-ra). Aztán abbahagytam, mert mint tanuló - értsd: fizetséget nem kap - minden melót nekem nyomtak át, és reggel nyolctól délután háromig nem leányálom a maszírozás. Mielőtt ínhüvelygyulladást kaptam volna, leléceltem, és abbahagytam az egészet.

2: mindent félbehagyok. de komolyan. elkezdtem az egyetemet, otthagytam szakirány előtt - igaz a fősulit megcsináltam -, elkezdtem a japánt, majdnem három év, azt is abbahagytam, keresztszemes? deguk? macskák? papagáj? az aranyhal egész egyszerűen csak előbb döglött meg mintsem lelohadt volna az épp aktuális halazásos-szenvedély. Az autóvezetést is majdnem félbehagytam. A csoda, hogy még megy a blog... ugyanis a naplóírást is félbehagyott kockásfüzetek jellemezték.

3: lánykollégiumban laktam középiskolában, és hogy hogy nem, de úgy esett hogy az első csókot is egy lánnyal ejtettük meg. Aztán a következőt is. De aztán áttértem a másik nemre, mert úgy kompatibilis mégiscsak.

4: a súlyom nagyon változó. 30 kilók odavissza. igen, tudom, nagyon egészséges. De az hagyján, a legbosszantóbb hogy iszonyú gazdaságtalan: vagy három komplett ruhatár kell...

5: nagyon furcsán monomániás tudok lenni evésügyileg. most pl a kínaikel, gomba, sajt háromszögben élek egy fél éve, és bármikor bármennyit tudnék ezekből enni. sohamegnemunás.

+1: ez viszont annyira titkos hogy csak megemlítem hogy van egy titok még, de azt nem árulhatom el. Geci-e vagyok?

 

A felkérést kaptam moshi-tól, küldöm tovább senoi, controlfreak, solideo, teodora, aeonflux. Bár tudom hogy ők nem fognak válaszolni...

 

győzelmi m-ámor

tegnap, életemben először, nyertem Puerto Rico-ban. 12 pontot rávertem a mezőnyre! Jippiiííí! (Lobo, van remény!)

A mezőny meg senoi, ffc (lánykori nevén J), eb és én voltunk. Szendvicssütés, alkoholizálás, cigizés, röhögcsélés. ahogy kell. Fél egykor lett vége a bulinak, és kis híjja volt hogy nem festettük ki ffc-t. Ilyen kicsi-> -

süti beállítások módosítása