EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

felújítás S01E06

2007. június 14. - Mirwen

Tegnap visszavittük a csúnya üvegmozaikokat az üzletbe és a biztonság kedvéért vittünk két falicsempét a fürdőszobából hogy hozzá tudjuk illeszteni, és megnézni hogy passzol-e jóóól. Nem kevés tökölés után megtaláltuk a befutót, ami ugyan bazidrága - majdnem tizenhatezer forint négyzetmétere -, de mivel úgyis csak három lapot vettünk, nem volt vészes. és eszméletlenül jó. szerintem. még. aztán majd a falon meglátjuk.

Ezenkívül a kisrablós incidens miatt én nem tettem semmit a felújításos ügy érdekében, ellenben eb szorgosan matatott a lakásban.

ÁÁM! a mai nap híre viszont az, hogy reggel félnyolckor már a lakásnál kezdtünk, mert ott vártak minket a festők, akik még a burkoló előtt megkezdték ezennel ünnepélyesen a tapéta és egyéb festékek leszedését, meg a hasonló előkészítő&szemetelős munkákat. Azaz folyik a munka a lakásban, AS WE SPEAK! éjjjjjenéjjen!

Meló után megyünk is, pakolunk (meg persze fotózunk), illetve hatra jön a villanyszerelő csóka.

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr705664389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása