EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

hétvége

2007. július 23. - Mirwen

hétvégén kis kiborulás anyámék előtt. mondhatom szép (mármint részemről). most megy az aggódás ezerrel hogy akkor most jó-e nekem egyáltalán. Persze nyugtatom őket hogy perszehogy, meg hogy csak véletlen, dehát azért a szüleim hogy aggódjanak. Értem.

ezen negatívum után viszont csak pozitívumokat tudok felsorakoztatni: péntek este tesóméknál udvarimedence felpumpálás, pizzázás, majd este 11kor kocsiba bee, ablakot leee, és balaton. Szombat egy ráérős balatoni lustázás hekkel, keszeggel, barackokkal sok úszással, este meg séta, csillagok, nyáreste, romantika, meg minden gejl dolog amit el tudsz képzelni. Vasárnap délelőtt meg ugyanez zippelt változatban.

délután (én)lakásnézés, aztán tesómékhoz kiugrás - hogy a legnagyobb hőségben mégse kelljen a (eb)lakásban tartózkodni, majd haza hogy kisüsse az agyam a hot fuzz, ami hot is de sokkal inkább volt fuzz. 

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr425664429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása