EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

értekezés tótavéről

2007. július 24. - Mirwen
én: jóreggelt természetesen. és még mindemellett válaszolj az én kínzó kérdésemre, hogy miért nem tudom ezt a cikket végigolvasni elemi undor nélkül? hogy miért kell a pesti kisköcsögnek kifigurázni a parasztokat? értem én hogy arról szól hogy miért kap támogatást amikor más meg nem, de akkoris bicskanyitogató (éérted) hogy mennyire központilag ássák alá a kistermelő, meg a földműves létformát mint olyat. mert akkor majd mi lesz ha jól kipicsázza őket? vesz majd  ócsóért DAX indexált búzából készült tömegkiflit a teszkóban? hozzá bolgár paradicsomot? az itteni földeken meg teremjen szilicium, vagy szántsák fel mindet és hintsék be sóval?
és tudod mit utálok a legjobban? hogy egy ilyen kirohanást se lehet már megejteni anélkül hogy utána ne kapd meg a féltéglás magyar, meg az árpádsávos jelzőt , és utána csak piheghetsz a sarokban ha nem dobnak egyből be tomcat mellé. földle le. dulván.
 
uff
 
HZs: Joreggelt. First of all, please forgive me az ektelensegert, ezt a levelet az onnon ve'remet szivo tetvek potrohabol olvasztott zsirbol keszult lampas fenyenel irom a kijevi President Hotel biznisz szenterebol (open from dusk till dawn), orosz billentyuzeten, mikozben egy korso gyongyozo kvasz hagy unott korallzatony-karikat az asztal fo:lholyagzott funerjan. Epp ezert csak roviden. Totave epp kifelefele irja magat a magyar mediabol, o mar tobbe nem tenyezo. Hoz a zindeksznek még a sótartós vállain par kattintast, de ez minden. Mint vallalhatatlant, szamuztek egy kvazimagnablogba, egy személyes (nofene, közben lett ékezet, hümm) dühöngőbe, ahol a magyar web grafomán amokfutóit, bolgárúr és fialajános retardált sashalmi szurkolótáborának gépesített utódait tömi szellemi kukoricapehellyel. Talán fölnő, de leginkább nem. Őróla úgy fog megemlékezni a magyar zsurnaliszta-történelem, hogy publicisztika rangjára emelte a faszozást, de ez csak az indeksz szellemi közegében, a kvázi-újságírás falanszterei között működőképes, és nem jelent automatikusan pecsétes felmentést a kutatás és háttérmunka alól. Mert az vérbenverejtékben születik, népszerűtlen, és túl gyakran szembesíti az embert önnön korlátaival, hogy ti. a Figyelő keretes közgazdaságtani szótárából összelopott pár Kondratyev-ciklus és ROI dacára olyan messze van a közgazdaságtantól mint Makó a szódás lovától. Két kérdést lenne érdemes föltenni neki: hallot-e olyanról pl. hogy "befektetés". Enni köll, nincs mese, net és szániponthu nélkül nem érdemes élni, de lehet, a vajas kenyér viszont létszükséglet, és pont. Ha elpukkan egy francia atomerőmű, és a Rhone völgyében világítani fog minden tehén, nos, akkor majd némiképp fölértékelődik a Kisalföld, és a monokultúrás növénytemesztés genetikai következményeit már nem is kívánom fejtegetni, ti. a genotipus sokfélesége nélkül három generáció alatt kipusztul a kukorica. Meg ilyenek. De ehhez olvasni kéne, és nem csak a reggeli redbullt bedagadt szemekkel szürcsölgetve görgetni a CNN News Alert RSS feedjét. Tótavének még egy évet adok, aztán ő is ugyanarra szemétdomra kerül, mint Barangó. Meg fog próbálni összehozni persze még egy vicceske könyvet, de a Bookline nyitólapjára sem fog felkerülni. Örültem.

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr425664431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása