EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

zanzásítva

2007. szeptember 24. - Mirwen

1: Berci gyerek még mindig gyomorszondán, infúzión, antibiokikumkúrán, de legalább a lélegeztetőgép lekapcsolva, és a szondán már a tesóm tejét is kapja. Tesóm még csak egyszer nyúlhatott be hozzá gumikesztyűben... súlya ugye 1980gr volt, majd felment 2020-re, ami vizesedés miatt lett, majd vízhajtók után 1760-ra visszaesett, tegnap 1820, ma 1830.

2: lakásban összeszerelte eb a PAX szekrényeket, van pultvilágítás a konyhában, működik az erkélyvilágítás is, felszerelve a zuhanyfüggöny, felszerelve a konyhai bal oldali faliszekrények. Ma PAX szerelés: ajtajai, belső kiegészítői (rúd, kosár, polc) beszerelgetés. Meg fúrás: a könyvespolcot is meg a ruhásszekrényt is a falhoz kell rögzíteni. Jaés azt a hat köbméter kartonpapírt kell elszállítani a szelektívgyűjtőbe ami az ikeás cuccok után maradt.

és mostmár a második adag könyvet szállítottuk át a lakásba, örömködéses állapot ez már!

3: hétvége kurvajó volt, először is szombaton is meg vasárnap is délig alvás, ez már önmagában zseniális (nem a délig alvás, hanem a lehetőség rá), aztánmeg

- szombaton Balatonfelvidéken kirándultunk nagyon Ediacara ötletéből kifolyólag: Öcs, Vigándpetend, Zalaháp, Kapolcs, majd a végén egy erdő, ahol eb szedett vagy másfél kiló őzláb gombát, amiből rántottgomba lett este. És rántott gomba-szagra gyűl az éjji vad: Senoi és ffc átjöttek úgy fél tíz felé hogy babozzunk, nos a hajnal háromig tartó vendégesdi alatt két menetet sikerült abszolválni, olyannyira elvoltunk, dumáltunk, gyűrűkurát néztünk, eb sütötte a gombát, ffc longisland-ot kevert, stb. remek volt nagyon.

- vasárnap meg eb cifrafosott egész nap, ezen jót mulattam, ugyanis előző nap megígérte hogy az enyém a fehér nagykocsija ha elvinné a gomba, de kiderült hogy csak az olaj volt a ludas: nemhiába, egy gomba se szeret langyos olajban megsülni. (én nem ettem a gombából, mert nem vagyok oda az olajban sült cuccokért. Meg akkor kié lenne a kocsi, ugye?) a cifrafosáson kívül összeszereltük még a fent felsorolt dolgokat, majd este megnéztük a Bourne Ultimátumot.

a filmről: nagyon frankó, akciódús film, ehhez kétség nem fér. Én egy 8-as IMDB csillagot adnék neki. És hogy miért "csak" ennyi? mert nem tetszik az a tendencia hogy egyre inkább pörögni kell/pörgetni kell az eseményeket, különben a néző elunja magát (?). értem én, kérem, de ez már az a bizonyos ló túlsó oldala: itt végig másodpercenként öt vágás, kibaszott gyorsan pörgő sztori és cselekmények, és a drámai akciós zene. VÉGIG. komolyan három olyan jelenet volt, amikor beszéltek, és egész idegesítően kiesett a film egészéből, mert se zene nem volt alatta, se nem volt vágás kerek - mondjuk - 1,5-2 percig. És akkor a rángatózó kameráról nem beszéltünk... amúgy totál egyetértek aeonflux-szal, Matt Damon kurvajó akcióhős lett, még ha az orra még csak férfiasnak se nevezhető, nemhogy akcióhősösnek. Nagyon jól öregszik/érik!

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr455664492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása