EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

Lakás - A film

2007. október 17. - Mirwen

A nagy sikerre való tekintettel a sorozatból egy egészestés filmet forgatunk: A Lakás.

Trailer:

Tegnap, 13.00. Angyalföld headquarters. A két főhősünk éppen lázasan dobozol, lassan kiürül a lakás, már csak a ruhákat hagyják, mert előbb szanálni szeretnék, és a felesleges/nemhasználtat ruhagyűjtőbe gyömöszölni szekrény helyett. Nemsokkal később csengetnek, megérkeztek a költöztetők.

15.00. Óbudai célállomás, a költöztetők egy-egy üveg sörrel (meg a fizetésükkel ofkorz) távoztak, főhőseink meg közben ismét beüzemelték a hűtőt, főhősnőnk egész este a konyhát rendezgette: spejz feltöltés, lábasok-poharak helyrerakás, fiókok megtöltése, meg hasonlók, mialatt a fiú összeszerelte a hangrendszert a nappaliban, mert az 5.1-es hangzás még az alvásnál is fontosabb, az ágy ugyanis még darabokban. és mivel az internet a második legfontosabb dolog, a fiú elment alkatrészekért az obiba, meg haza még maradék cuccokért.

kicsivel később: a fiú az ágyat szereli, miközben a lány meg vacsorát főz, az elsőt a szétbombázás óta, persze mi mást, mint smack-et. Éljen a diéta és a gyorskaják. Vacsora után a lány a dobozok között Stargate Atlantist néz, a fiú meg az internetet próbálja életrelehellni. végülis innentől már úgyis sétagalopp az élet, nem rohanunk sehova...

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr35664513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása