EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

életjel

2007. március 17. - Mirwen
élek meg minden, csak épp vízszintesen a zófán, mert eléggé szarul vagyok. Ma nem is mentem sehova, pedig kellett volna, úgyhogy eb egyedül utazott haza is pl... toroggyíkos halálhörgős undormányokat az ember miért mindig a hétvégéken kap el?

doktor House helyett

akit érdekelnek a véres és gusztustalan részletek, az nyugodtan olvasson tovább...

szóval múlt hét szombatot írunk, reggel elkezd ömleni a vér a lábamon, tampon be, melóhelyre el, bejegyzés megszerkeszt. Majd délben csekkolom, vér már sehol, frankó... Vasárnap ismét vértelenül, ám hétfő reggel újra piros patakra ébredtem. Insert tampon and go. Aztán kissé bizonytalanul megkérdeztem G-t hogy biztos hogy menjek ettől ultrahangra? A válasz szerint igen, úgyhogy nem volt mit tennem. Állok épp az ügyfélkapunál - életemben először -, erre épp arra jön A, másik unokatesóm, a fülorrgégész, és elveszi a pénztárcám meg a tajkártyám, gyorsan beírja és befizeti a vizitdíjat, és már úton is vagyok G-hez. Vele lementünk az UH-ra, ahol ismét nagy tömeg, én meg ismét protekciós kis geciként máris az UH váró öltözőfülkéjében találom magam, ahol a legnagyobb megrökönyödésemre EGYSZERRE négyen próbálunk öltözni-vetkőzni... az ember próbál lehajolni hogy levegye a cipőjét, erre a meztelen feneke a másik épp bugyiját húzó nő meztelen combjához ér, ésígytovább... nekem ráadásul még a tampont is ott kellett kiapplikálnom magamból. Természetesen az egész vetkőzésesdi procedúrára vagy négy másodpercem volt, mert kiabálja is már a nő bentről a nevem, becsoszogok, szabadkozva mint állat, hogy hát nekem most is jön a vér, "nembaj, feküdjönmárle", lehajítom magam, a nő megbotoz. Eredmény a papíron: másfél centis egészséges petezsák, 5 hetes terhesség. Majd felkel, felöltöz, G-vel ki, aki csak nézte a dolgokat idáig, és a folyosón átbeszéljük: hogyaszondja: a petezsák nem növekszik, azaz nem él, azaz nem vagyok terhes, csak úgy nézek ki, a hőm is és a terhességi tesztcsíkok is csak átvernek, mert az egész szervezetet átveri ez a hülye üres petezsák... az hogy vérzek ezekszerint még nem jelent semmit, mert ez a számomra elég tetemes mennyiségű vér ezekszerint még bakfitty, és várnom kell hogy "olyan igazán megjöjjön" "azt észre fogod majd venni"... háttőőő... klassz... G:"mikor is lesz az esküvőtök?" mondom hogy március 31... G hümmög... "háát, akkor jó lenne túllenni még előtte az egészen..." szóval majd telefonáljak jövőhéten hogy meg méltóztatott-e már jönni, avagy neki kell majd esni kiskanállal, és kikapargálni mint a joghurtosdoboz aljáról a maradékot. Remélem most mindenkinek felfordult a gyomra. szmájli. (legyen nektek is rossz amikor nekem gyümölcsnapom van, mwhhhahhha)

szóval a konstans hisztériás PMS tovább nyúzza az én és eb idegeit, a hasam immár leglálisan görcsöl be minden pillanatban akár, és bármikor tudok vörös-tengert produkálni...

 
jaés a legszebb az egész ügymenetben mi volt? hogy én ugye pont a kozmetikustól bírtam belibegni a próbasminkemben a kórházba, úgyhogy mint egy (isolde fogalmazta ezt meg jól) sugárfertőzött panda, méteres műszempillákkal, meg úgy egy kiló csillámporral meghintett fejjel sétafikáltam a váróban, az anyukák befogták a gyerekeik szemét hogy meg ne álljanak a fejlődésben... El se tudom képzelni hogy mit gondolhattak az UH öltözőfülkéjében a nők, amikor kilibegtem felöltözni: fekete zokni, lábaim mint egy őzé (márhogy szőrösek), alul ugye semmi, felül egy szakadt póló, ám az arcom vibráló, pilláim rebegnek, csillámpor, árnyalt szem, ajakfény, stb, és épp egy tampont próbálok kicsomagolni heherészve....

mozgalmas napok

vasárnap délben mentünk K ügynökért, majd kényszerítettük egy koreai kajálásra, de sajnálatos módon szenvedő ábrázat helyett elégedetten vigyorgott, úgyhogy a terror nem jött össze. szmájli. amúgy kaptunk tőle kafa hűtőmágneseket mexikóból meg finnországból, gyarapodik a gyűjtemény!
utána nyakunkba vettük ismét az országot, és először K barátnőkéknél álltunk meg a vidék közepén, ahol építik a házukat, nagyon klassz az egész, meghát ugye négy(!) gyerekkel az ember kiszorul egy kis lakásból. Körbejártuk a még csupasz téglafalakat, meg bennt a "házat", nagyon nagyon lelkesek vagyunk most ilyeneket nézegetni!
aztán újra kocsiba, most viszont acs.com-hoz mentünk mégtovább, hogy sok-sok szeretettel meginvitáljuk az esküvőnkre mint vendég, meg mint hivatalos esküvői fotós. Már ránk is esteledett mire észbekaptunk a nagy ismerkedésesdiben, meg képnézegetésben, úgyhogy visszafelé eb sietett ... volna, ha nem kaptam volna sikítófrászt a huszadrangú utakon töksötétben való százharminccal repesztéstől. aztán ez is elmúlt.
hétfőn szabin mindketten, mert sokmindent terveztük, vidéken:
amit sikerült: 11-re kozmetikushoz estem be próbasminkre, szegény eb szanaszét unta az agyát, aztán kimenekült a kocsiba ücsörögni inkább, 12-felé nőgyógyászat, ultrahang - bővebben következő posztban. aztán felvettük anyámat hogy az ebédet, beszélgetést, sminkmegtekintést mind párhuzamosan tudjuk megejteni, és elmentük egy bazijó igazi olasz kajáldába, úgy főznek mint a híres zamárdi-i Mauro-nál, csak nagyobb adagokat. aztán virágoshoz mentünk, kicsit körülményesen ugyan, de végülis eljutottunk ahhoz a csajszihoz aki a csokrokat fogja kötni, meg az asztaldíszvirágokat prezentálni. Nagyon nagyon elégedettek voltunk már így előre szlopálva a bizonyos medve bőrére is, ugyanis a virágos-csajszinak nincs üzlete, hanem a lakására kell menni, ami bizony egy régesrégi földszintes polgári ház volt magtárral meg mindennel, de úúúúgy felújjítva, hogy egész napokat lehetne róla regélni. legyen elég annyi hogy 1: anyám ÖNKÉNT vállalkozott hogy majd megy még egyeztetésre a csajhoz, csak hogy elmehessen újra a lakására megnézni - pedig amúgy nem vállalt el semmi szervezésesdit, mert nemtud/nemszeret szervezni, 2:eb is - meg azért hát én is - totál belezúgott a használt-házat veszünk és azt újítjuk fel ötletbe....
hjaigen, ekkor még mindig csak hétfő van és délután fél négyet írunk, úgyhogy anyámat hazavittük, majd irány vissza pest, ahol meg vártak még engem a zesküvőiruhaszalonosok mindenféle bizbasz-egyeztetésre (úgysmint: hajbavaló, stóla, fátyol etc...)
ezen egy röpke negyed óra alatt túl is voltunk, eb csodálkozott is, aztán haza, és én a doggy-bagből előszedtem a vargányás szélesmetéltemet, reszeltem rá pekorino-t, és bekapcsoltam a Heroes-t...
süti beállítások módosítása