EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

mediblog

2007. október 05. - Mirwen
jobb reggelt mindenkinek. nekem má' megint szarul indult: terheléses vércukorvizsgálatos vérvételen voltam, azaz reggel félhétkor éhgyomorra megböktek, levettek egy kémcsővel, aztán meg kellett inni egy bögre langyos glükózt, utána ezt nem szabadott kihányni, pedig iszonyatfos, aztán két óra múlva újra vérvétel, de ekkor a nőci egy fél óráig böködte a másik karomon a vénát, de nem találta el, ekkor jeleztem hogy most akkor lefeküdnék arra a vizsgálóasztalra én ott, de izibe', és végülis levette azt a szaros kémcső vért.
a következő fun part az volt, amikor indultam vissza a melóhelyre, és tudtam hogy ilyenkor a rossz inzulinháztartásom meg a kurva glükóz miatt vennem kell valamit enni, különben szarul leszek, ezért bementem a vásárcsarnokba kekszért, de mire fizetésre került a sor, már kész, végem volt, elájulás határán remegett a lábam, dőlt rólam a víz és a fejem is mint egy üres lufi, csak zsibbadt meg kongott. így vánszorogtam végig a kisutcákon, közben benyomtam a fél csomag kekszet, aztán mire ideértem a melóhelyre, leültem végre, és levettem a csatakos kabátom, meg ittam és ittam a vizet mint egy szaharai menekült.
de mostmár jól vagyok, és péntek van, és királyság

felújítás S04E04

tegnap este megérkezett a zongora (lánykori nevén pianínó) a lakásba, ami még anyuék nászajándéka volt, anyu meg is jegyezte amikor kérdeztem hogy és a zongoraszék? szóval hogy az meg a szülinapi ajándékom, úgy nézzek rá. A kottatartó meg karácsonyra lesz. 

nem, ezek nem új dolgok, egészegyszerűen otthon anyám kiebrudalta a nappaliból, mert most valami komód lett a helyén.

bámulatos volt ahogy két ember pikk-pakk felcipelte a lakásba, mint amikor én egy kosár szőlőt viszek kábé. 

amúgy nem nagyon haladunk, mert mindig van valami más, de már könyvek a konyhabútor is lassan tele, szóval apránként hordjuk át a cuccokat. Eb a hétvégén akar rákapcsolni, igaz addig spejzpolcot és ruhásszekrény-belsőkiegészítőalkatrészeket is kell még vennünk. de ezek már csak ilyen apró finomságok. 

ésmég

Bercike tegnap 2080 gramm volt, már sikerült szonda nélküli etetéseket is produkálni, és anyámat most hallottam először teljesen felszabadultan ájuldozni a (természetesen) világ legaranyosabb és legszebb kisunokájáról. Tegnap ugyanis anyuék is odajárulhattak a koraszülöttes üvegajtó elé, ami mögött Berci a dokinő (unokatesó) kezében produkálta magát: nézett jobbra meg balra, ásított, ásítás utáni cuppogott, hadonászott a kis ökleivel, sőt a végén a bónusz: egy kis nyafi.

E ööm e bódottá! 

bukta

tegnap elmentünk ugye vásárolni, elsősorban vécépapírt, mert az utolsó guriga van épp soron, és azért ez félelmetes. A metróban eltöltött két óra után mikor épp anyámmal telefonáltam, miközben egy hatalmas dobozt cipeltem, benne a vett cuccok harmada, ebnél másik doboz másik harmaddal, kocsiban a maradék, szóval anyám kérdezi hogy mit csináltunk, erre mondom hogy "hát elmentünk a metróba vécé.... EEEEB! elfelejtetteünk vécépapírt venni!!" ordítottam ki a telefon mellől. 

Hát így lett nekünk kétezer forintos mikroszkópunk, malacpókerünk, felmosóvödrünk, heringünk és soksok más hasznos dolog, amellyekkel EGYIKKEL SE LEHET SEGGET TÖRÖLNI... 

hétvégi helyzetjelent

a szokásos zanza:

pénteken ugye a tükrözés, de persze ekkora súlyosodott a torokfájásos náthám is, mert mikor máskor, mint hétvégén... szombaton lementünk Bercikét nézni élő egyenes adásban, a koraszülött-osztály üvegajtaján keresztül. Rém aranyos, és már csak szonda van, de mellé kap cumisüvegből is kaját, és a gyarapodás most a cél. még 200-300 gramm van előirányozva.

délután meg egy kis mini szüretre mentünk nagyanyám szőlejébe, illetve elsétáltam a szomszéd tanyához is, ami kis túlzás már szinte, hiszen teljesen benőtte a gaz, mint egy Andersen mesében, egy oldala kidőlt, viszont még a leomlott fal nyílásán lehet látni a két ágyat ahogy lassan minden az enyészeté lesz. Félelmetes, ugyanakkor roppant vonzó. Szert tettem ott a nagy törmelékkupac alól egy kisebb zöld üveg demizsont, majd kipucolom jól.

Vasárnap meg egész nap a lakásban tettünk vettünk, átvittünk egy rakás dolgot, már számítógép is van, meg elkezdtem feltölteni a konyhaszekrényket, és szinte az összes könyv vagy könyvnek látszó tárgy már a helyére került. Eb meg összeszedte az összes nejlont meg hullámpapírt a lakásból, ami már úgy térdig borított mindent, ezzel roppant mód látványosan csökkentve az entrópiát.

Ma meg minekutána kaptam fizetést, és a roppant minuszokból kicsit plusz oldalra kerültem, gyorsan el is megyünk vásárolni olyan apróságokat mint vécépapír - ki is használta ezt el ilyen gyorsan? khmm -, meg hagyma, meg liszt meg hasonlók, mert kissé mintha elfelejtettünk volna rendes boltba menni az elmúlt időszakban. A tudat az megvolt, hogy már megint vásároltunk, csak éppen VÄTTERN fürdőszoba szekrénnyel nem lehet kitörölni, bármennyire is olyan a minősége. 

süti beállítások módosítása