EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

hétvégi helyzetjelent

2007. október 01. - Mirwen

a szokásos zanza:

pénteken ugye a tükrözés, de persze ekkora súlyosodott a torokfájásos náthám is, mert mikor máskor, mint hétvégén... szombaton lementünk Bercikét nézni élő egyenes adásban, a koraszülött-osztály üvegajtaján keresztül. Rém aranyos, és már csak szonda van, de mellé kap cumisüvegből is kaját, és a gyarapodás most a cél. még 200-300 gramm van előirányozva.

délután meg egy kis mini szüretre mentünk nagyanyám szőlejébe, illetve elsétáltam a szomszéd tanyához is, ami kis túlzás már szinte, hiszen teljesen benőtte a gaz, mint egy Andersen mesében, egy oldala kidőlt, viszont még a leomlott fal nyílásán lehet látni a két ágyat ahogy lassan minden az enyészeté lesz. Félelmetes, ugyanakkor roppant vonzó. Szert tettem ott a nagy törmelékkupac alól egy kisebb zöld üveg demizsont, majd kipucolom jól.

Vasárnap meg egész nap a lakásban tettünk vettünk, átvittünk egy rakás dolgot, már számítógép is van, meg elkezdtem feltölteni a konyhaszekrényket, és szinte az összes könyv vagy könyvnek látszó tárgy már a helyére került. Eb meg összeszedte az összes nejlont meg hullámpapírt a lakásból, ami már úgy térdig borított mindent, ezzel roppant mód látványosan csökkentve az entrópiát.

Ma meg minekutána kaptam fizetést, és a roppant minuszokból kicsit plusz oldalra kerültem, gyorsan el is megyünk vásárolni olyan apróságokat mint vécépapír - ki is használta ezt el ilyen gyorsan? khmm -, meg hagyma, meg liszt meg hasonlók, mert kissé mintha elfelejtettünk volna rendes boltba menni az elmúlt időszakban. A tudat az megvolt, hogy már megint vásároltunk, csak éppen VÄTTERN fürdőszoba szekrénnyel nem lehet kitörölni, bármennyire is olyan a minősége. 

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr55664499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása