EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

nemtudom

2008. január 30. - Mirwen

a jelszó megoszt. látom. engem is. mindegy, majd kialakul valami. Nincs üdvözítő megoldás.

mindegy.

Mesélek inkább arról hogy a lakás most csütörtökön fog vizsgázni abból hogy hány embert tud egyszerre befogadni. Ugyanis jönnek a kollégáim szép számmal, meg az oldalbordák. Mi meg már második napja erre készülünk ebbel, tegnap pl sütit sütöttem, mialatt eb kiporszívózott. Ilyen csináld-magad-pizza lesz, azaz begyúr eb egy rakás pizzatésztát, kirakunk soksokféle alapanyagot, és mindenki olyat csinál magának amilyet szeretne. Ezzel is kicsit interaktívabbá téve az eseményt. Aztán lehet hogy besül az egész, mert elfogy ez vagy az, vagy nemműködik rendesen a három pizza egy sütésre, vagy éhesek maradnak, vagy mittomén. Akkor majd rendelünk pizzát és kész.

más: már megint terítéken volt tegnap a disszidáljunk-e-valahova-amíg-még-fiatalok-vagyunk lemez, és már megint nem tudtuk megválaszolni. és azt se hogy vidék vagy város. a világbékére a megoldást könyebb lenne megtalálni talán...

igazából mostanában csupacsupa ilyen könnyen megválaszolható kérdés foglalkoztat. 

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr195664568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása