EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

sci-fi

2008. február 05. - Mirwen

már megint magyarázkodok, pedig nem kéne, illetve jobban kéne tudni átadni azt hogy mit érzek és akkor nem lenne szükség magyarázkodásra.

a lenti kirohanásom amúgy részben ennek a cikkenek és a kommenteknek köszönhető. ekkor éreztem úgy hogy kicsit túlontúl a saját seggembe dugtam a fejem idáig, és a big picture meg a többi... 

és itt egy különbejáratú saját utópia: 

ugyanakkor továbbgondolva a  dolgot, lehet hogy az hogy most kvázi mesterségesen szelektálunk, az csak egy másikfajta jövőlehetőséget ad. Bár már megint aggódok. Ha ezen kis idő alatt ennyire elhízik a népesség, cukorbeteg lesz, és allergiás, akkor meddig degenerálódhat még? vagy több részre szakad a népesség, és lesznek a szuperegészséges, szuperhosszú életű egyedek a társadalom tetején meg a plebs az elhízással, trombózissal, infraktusban-meghalók  középen és a szegénységük miatt az egészről mit sem tudó túlélőtípus, aki robotol továbbra is éhbérért.

vagy ez már most is van, mi? 

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr645664574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása