EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

30w0d

2008. december 11. - Mirwen

Azaz ma töltöttem be a harmincadik hetet (a negyvenből), kezdem a 31-et, még tíz hét van hátra, azaz 70 nap. Statisztikailag a gyerek 1400 gramm és úgy 39-40 centis. 

A héten megvettük az autóshordozóját, ilyen szép sárgás-világoszöld. Ráadásul akciós is, ráadásul anyóséktól azt kapjuk karácsonyra hogy kifizetik a felét, úgyhogy ez nagyon szuper. Ezenkívül megvettük a kiságyat, eb össze is szerelte, meg a fiókosszekrényét is, hogy az az új-műanyag-szagának minél több ideje legyen elpárologni.

Még kell venni majd ágyneműt - értem ezalatt a kiságyba teendő textilek összességét -, bárányszőrt, erszényt és rugalmas hordozókendőt, és párásítót. Aztán már meg is vagyunk, legalábbis úgy gondolom hogy megtettem minden előkészületi akármit.

Ezenkívül a cipőfűzés mostmár teljesen esélytelen, ágyból úgy tápászkodok fel mint egy nyomorék, és még szerencse hogy eb ügyes kezű, mert legalább szép pirosra lettek festve a lábkörmeim. Ennyi a mostani állapotom dióhéjban. 

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr335664845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása