EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

nemér

2008. július 12. - Mirwen

Miért van az hogy mostanában minden pasin legalább térdig érő bermuda van "fürdőnadrág" címen?? rohadékság ez, én aztmondom. 

Régebben legalább fifti-fifti volt: én megmutatom mekkora dudám van, de cserébe te meg virítsd a csomagod.

Mostmeg a nyúlbéla férfinép inkább sátrat köt a derekára.

(persze hozzá kell tennem hogy épp ezen lamentáltam hangosan tesómnak a strandon, amikor egy szép szál legény - értsd: nyálcsorgatnivaló-fajta - fürdőgatyára átöltözni indult el... egy szál fehér short alsógatyában, majd vissza egy hasonló fürdőgatyában. Vissza is állt a lelkibékém...)

miazmás

érdektelenségbe fulladt nyár.

domestos szagú a kezem.

lassan, vagy összevissza csorognak a bitek: ha zöld akkor EDGE, ha kék akkor UMTS, ha kékeszöld akkor HSDPA. Ez meg villog mint a karácsonyfa.

nem érzek semmit, kivéve hogy életem leszarabb éjszakája áll mögöttem, már ami a "képtelen vagyok aludni pedig kéne" fajtától kitellik.

feljövök a lépcsőn és kiszakad a szívem.

bejelentkeztem ultrahangra, de nem is biztos hogy látni fogunk valamit.

kiolvastam a Nézz a szélbe-t, és ezt különösen utálom. hogy vége van. Annyira nem vagyok normális, hogy már a jó könyvek negyedénél elkezdem utálni a könyvet magát mert egyszercsak vége lesz...

ma porszívóztam, és összevissza eszek. 

22-es csapdája. 

japersze...

szóval az úgy van hogy nem hazudnak csak nem árulják el a teljes igazságot.

Tehát adva van az óriásplakát, hogy Balatonföldváron van HSDPA, ott fekszik a kislány, törölközőn a laptop, háttérben a túlpart, stb. 

A telefonos ügyfélszolgának viszont már neki áll feljebb hogy ők soha nem mondták hogy a közigazgatási terület mind le van fedve... csak a part... Magyarul a csaj az óriásplakáton az azt jelenti hogy ha kifekszel a balatonpartra, akkor még Bföldváron is van HSDPA. Köszönöm.

amúgy mindegy, legalább így hogy lassú, tuti nem fogom átlépni a limitet....

napirend

nos igen, az úgy van, hogy hiába vagyok a balatonnál, azért elég távol van a víz gyalog, meg magasan is van a ház, szóval azt úgy gondoltam hogy egész nap itthon, itt van egy nagy ház, nagy kert, nyugágy meg ilyesmi, de a nagy hőségben sehova, csak itt a hűvös falak között, délután mikor árnyékos a kert, akkor a kertbe ki a nyugágyra, és délután hat felé ahogy megérkezik eb, akkor le a vízhez.

amúgy most meg épp éles-tesztelek, hogy kábé mennyit netezek, hogy lehessen látni hogy mennyi  forgalmat generál ez, és így lehet látni hogy elég-e az 5Gb-os havi csomag... (meg persze a megszokás...)

süti beállítások módosítása