EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

meló

2008. szeptember 19. - Mirwen

szívem szerint - nomeg ha lenne kezdőtőkém - akkor (a topless autómosót már nem számítva,) olyan amerikai filmes önkiszolgáló mosodát nyitnék.

vagy most jutott eszembe egy mégjobb: alpaka tartás. Lenne egy kis csordám, és évente egyszer nyírás, egyébként ennének, emésztenének és szaporodnának. 

Ennél több mi kéne? 

zöldségek

ok, értékek jók, lenyugszom.

Más:

Azért az nemsemmi hogy a - soon to be SPAR - Plus itt alattunk milyen bődületes zöldség-gyümölcs felhozatallal büszkélkedik mindig... Mindig van legalább kétféle krumpli (főzni, salátának), a brokkolitól az ananászig minden, édeskömény, cikória, most friss füge, meg még kaktuszfüge is!

Lehet hogy a Culinaris közelsége teszi? Nemtudom...

mivanha

most megyek az AFP eredményemért. Nem kicsit fosok. Persze nem lesz semmi baj - mantrázom magamban, de ugyanakkor ott az a damoklészi kard is a fejem felett a hajszálon, hogy mégiscsak van. Ha kicsi az eredmény: down, ha nagy akkor nyitott gerinc. Igen, tudom hogy elég pontatlan a mérés, de akkoris, sokszor bevillan, hogy mi van ha baj van? Sosem lennék elég erős ilyen szuperanyaságra, bármennyire is szégyellnivaló ez.

Most 18 hetes vagyok. 16 hetes kortól viszont már meg kell szülni ha az ember mégiscsak elvetetés mellett dönt. Iszonyú.

hétvége

Péntek-szombaton Pálkövén voltunk a Balatonon munkatársakkal, és nagyon nagyon jó volt, az idő meg roppant kegyes, mert a beígért esős 12 fokos rossz idő helyett például szombaton annyira jó idő volt hogy a kemény mag fürdeni is bement.

Vasárnap meg K ügynököt (már ha ezt a kopirájtos kifejezést használhatom) látogattuk meg Becskén, és nem mellesleg részt vettünk a sztúpa avatáson, de a tömeg miatt a domboldalon ücsörögtük végig a kivetítőt nézve, és közben bogyókat eszegetve, amiket eb szedett a közeli erdősávból: kökényt, szedret, vadszedret és csipkebogyót, bár az utóbbit nem csípte még meg a dér, de azért körberágtuk.

Ma meg bementem a céghez mindenféle dolgot intézni, és jól elfáradtam, nemrég értem haza. 

Ez a fos eső viszont annyira nyomasztó, de ha más aspektusból nézzük, akkor roppant jó: érik a gomba, indul az őszi gombavadászat!

süti beállítások módosítása