EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

hétvége

2008. szeptember 15. - Mirwen

Péntek-szombaton Pálkövén voltunk a Balatonon munkatársakkal, és nagyon nagyon jó volt, az idő meg roppant kegyes, mert a beígért esős 12 fokos rossz idő helyett például szombaton annyira jó idő volt hogy a kemény mag fürdeni is bement.

Vasárnap meg K ügynököt (már ha ezt a kopirájtos kifejezést használhatom) látogattuk meg Becskén, és nem mellesleg részt vettünk a sztúpa avatáson, de a tömeg miatt a domboldalon ücsörögtük végig a kivetítőt nézve, és közben bogyókat eszegetve, amiket eb szedett a közeli erdősávból: kökényt, szedret, vadszedret és csipkebogyót, bár az utóbbit nem csípte még meg a dér, de azért körberágtuk.

Ma meg bementem a céghez mindenféle dolgot intézni, és jól elfáradtam, nemrég értem haza. 

Ez a fos eső viszont annyira nyomasztó, de ha más aspektusból nézzük, akkor roppant jó: érik a gomba, indul az őszi gombavadászat!

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr865664765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása