EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

IMAX

2009. január 05. - Mirwen

Tegnap voltunk az itteni IMAX-ban, és megnéztük a SpaceStation-t, ugyanazt amit augusztusban Londonban. Ugyan nem volt már _akkora_ durranás, mert ugye nekem az utolsó 3D élményem az a piros-kék szemüveges lapozós-rajzok voltak, így elég nagyot szólt elsőre akkor az IMAX.

Nos, lehet hogy rosszmájú vagyok, de ez a kópia szerintem egy használt kópia volt. Több helyen sérült - legalább háromszor volt olyan hogy az egyik szemre elsötétült egy pillanatra -, és eléggé hangyás.

Aztán a szinkronizálás... tejóég. KATASZTRÓFA! Egy-két színész szinte csak felolvasta ami szövege volt, mint régen az aláolvasós pasas tette, teljesen tónustalanul, monotonon.

Meg aztán az elején még talán be se volt rendesen állítva, vagy a fene tudja, én legalábbis nem emlékszem hogy a Science Museumi moziban ennyire nem lehetett volna ráfókuszálni a dolgokra.

...és asszem a vászon is kisebb mint volt. 

De ez csak egy kis összehasonlítás, igazán szőrösszívűen, mert aki itt látja először, annak tuti szuper élmény, úgyhogy gyerünk a moziba be!

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr375664869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása