EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

hegyvölgy

2009. szeptember 07. - Mirwen

két erős depressziós hullám sodort végig rajtam/bennem az elmúlt egy hónapban, az elsőnél már magamtól is féltem, a mostaninál a laptopom félt tőlem. Ugyanis eltörtem a kijelzőjét. 

Majd valamikor a héten elmegyek megnézetni valami szervízbe. Lehet hogy a fejem is vinnem kéne, hátha azzal is foglalkoznak.

FIX IT!

mindenesetre most már jobb. 

Ugyanígy a címhez illő tartalom az is hogy totál szerelmes vagyok egy telekbe, és lottót is veszek azóta szorgalmasan. Szerencsére eb is osztja az érzést, de anyagilag 50-50% az esélyünk, úgyhogy azt a kevéske pénzt amit így gyes (vagy gyed, vagy miaszar(sosem tudom követni))  mellett félre tudunk tenni, azt ha mégse jönne össze a telek, akkor már most megfogadtuk, hogy úgy elutazzuk, hogy csak úgy zörög. (Közben tegnap számot vetettünk, és az a röhej, hogy egy kiadósabb messzebbi útra már nem is lenne elég. Röhej.)

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr565665045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása