EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

éjjel

2010. február 07. - Mirwen

mostanában elég gyakran maradok fent kora hajnalig, van hogy háromkor megyek aludni. Ez mondjuk nem jellemző, de a hajnal 1 órási fekvés az igen.

A gyerek elalszik legkésőbb úgy 10-ig, aztán eb is kidől éjfél felé, és egyedül maradok a laptoppal. Egy darabig még pötyögök meg netezek - leginkább olvasok, aztán felkerekedek lefeküdni, azaz kimegyek az erkélyre és elnézem az alvó házat szembe - ilyenkor általában már szinte egyik ablakban sincs fény -, a hó miatt puha és tiszta minden, szemben a hegyen most jól látszanak a lombtalan oldalban a házak fényei és a nátrimgőz lámpáktól tiszta narancssárga az ég meg minden. Beszívom a hideg levegőt, hagyom hogy csípje a bőröm kicsit a mínusz, majd nyitva hagyom az ajtót és kicsit még összerakodok a lakásban csak úgy nagyjából, meg amit csendesen lehet. Bemegyek a hálóba, ott alszanak mind a ketten, kinyitom ott is az ablakot hogy átszellőzzön a szoba, közben még utolsó kör a lakásban, átöltözöm, gyereknek bekészítem a tápot. Majd becsukom az erkélyajtót és megetetem Zsófit, ablak is becsuk és alszunk.

legkedvencebb időszakom ez.

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr545665102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása