EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

kert

2010. július 24. - Mirwen

az még nincs, viszont épült tőlünk nem messze egy új játszótér, szóval most még jobban eloszlik a gyereksereg, azaz nincs tömeg. Meg ez nem olyan fenszi mint a máltai, mert nincs vízpermet, meg kút, meg játszószoba meg vécé, de árnyékos, vadiúj és mint mondtam: nincs tömeg. Délben, mikor megyünk, konkrétan pár gyerek van még anyukástól, úgyhogy most már csak oda megyünk, és teljesen otthonos érzések kerítenek hatalmukba. A nagy fák, a tiszta friss tengerparti homok, mezítlábazás, hintázás.

Persze saját kert, meg hozzá nagy kertesház, az a tuti, de úgy érzem hogy az adott szituációnkból ki tudom hozni a maximumot, ami megnyugtat. Mennyivel sittesebb helyen is lakhatnánk, sokkal rosszabb körülmények között, stb.

Ez a mostani egy állomás csak, de abból legalább egy jófajta.

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr335665198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása