EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

hétvégijó

2010. február 28. - Mirwen

nos, ebék szüleinél havajoltunk két napig, a gyerek rommá kényeztetve, mi degeszre zabálva. A karma azért beleszólt: cserébe nem aludtam csak kétszer 2 órát, annyira nyűgös volt a kis borsószemkirálykisasszony...

de a hétvégijó? Tegnapi kolbásztöltés. Semmi disznóvágás, csak egy jó nagy adag fűszeres darálthús, egy töltő, és egy kevés bél, és már aznap este a füstölőben edződött a 23 szál kolbász. Mondtam már hogy mennyire jó dolog produktív munkát végezni? Tiszta Flow élmény volt.

tegnapijo 18

elmaradt tegnap, mert este hirtelen felszabadultunk, ugyanis jöttek gyereketfelvigyázni, és eljutottunk végre moziba KETTESBEN!

---

ide írok még kicsit a filmről, ami a Sherlock Holmes volt, amire igazából nem készültem, (mondjuk trélereket sose nézek, kritikákat inkább a filmek után szoktam olvasni), szóval csak annyit tudtam hogy Guy Ritchie film, meg hogy én nagyon nagyon sok SH könyvet olvastam gyerekként, nagyon szerettem.

SPOILER!

szóval ezt az átbaszást! ez egy Harcosok Klubbja vs. House MD. Sherlock Holmes=House, Wattson = Wilson, Amber = Mary, Irene Adler =(kicsit) Lisa Cuddy. Nem is tudtam másra gondolni a két órás divat-misztikummal fűszerezett vidóklipp alatt. Ami ráadásul hemzsegett a hibáktól, a végén konkrétan a hajam téptem a "rádióhullámok" szó elhangzásakor, és erre építették a filmet! anyám!

maijo 17

már most tudom hogy a mai nap egyetlen öröme az volt amikor Zsófit a hátamra kötöttem és úgy kicsit nyugton volt, és megnyugodott. Azaz neki is és nekem is jó volt.

turbóra kapcsolt fogügyileg, mert jön az első őrlője. szerencsétlen már két napja nem alszik, úgyhogy mi sem. ráadásul ma még jól oda is csukta az ujját a fiókkal, szóval asszem neki is a háti-nyugi volt az egyetlen maijo-ja

süti beállítások módosítása