EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

síelés

2011. március 04. - Mirwen

nemhogy a foglalót buktuk, de még - egy el nem olvasott* szerződészáradék miatt - ki kell fizessük az egész szálláspénzt is...

szóval nemcsak hogy nem mentünk, hanem azidő alatt kórházban rohadtam szerencsétlen Simivel, és még ki is kell fizessük az egészet... Pont úgy vagyok vele mint a macskás viccben...**

Mondtam már hogy elegem van??

*:nem mi szerveztük, és ezt nem tudtuk

**:

Az öreg kandúr macska megbeszéli a fiatal kandúrral, hogy beavatja, elviszi baszni. Ahogy mennek a háztetőkön, egyszer megcsúsznak, és épphogy meg tudnak kapaszkodni a mancsukkal az ereszben.

Már vagy 10 perce lógnak így, mire a fiatal macska megszólal:

-Most már eleget basztunk, haza szeretnék menni.


3. hónap

kissé megkéstem a bejegyzéssel, mert nem volt február 30...

Adatok: kb 5700 gramm, hatvanvalahány centi. 68-as ruhákat hord, amiket rendesen kitölt testben. 3-as pelenka pempörszből, és S-es pelus Bambinomio-ból.

Alvás és napirend: napközben fent van, elalszik, alszik, nyűglődik, sír, vagy már eljátszogat (ökölnézegetősen), de szignifikánsan kevesebb az esti bömbölde.  Este még mindig nagyokat alszik egyben. Kb 8-kor fürdetés, aztán öltözés, etetés, alvás, és hajnal 3-4 felé ébred enni, szépen visszatehető, és a következő evése reggel 7-(mostanában inkább:)9 között van.

Evés: négyórázik nappal. Úgy 110-170 miliket. Kb 5x eszik egy nap.

Tápszer: Milupa 1-es, és ez beválik, úgy tűnik, mert a kakija szép sárga lett újra (ez nagy szó, mert én csak full anyatej mellett láttam ilyet, azaz Zsófinál kb 2 hétig)

Nagymozgás: féloldalas még mindig, dévényeshez nem jutottunk el, mert köcsög volt, most újra próbálkozunk másnál. Tartja szépen a fejét.

Finommozgás: megtalálta a hüvelykujját, illetve markol, meg játszik az öklével

Fog: -

Eü: befigyelt a hó végén egy obstruktív bronchitis, ezzel hat napot kórházba is vonultunk (Bethesda). Kaptunk otthonra Ventolint, azzal még egy hétig kellett utána puffolni.

Beszéd: nevetés meg "hőőő"-zés halkan.

Bilitéma: mosthatópelus nappalra, pempörsz estére.

Hordozás: erszény és rugalmaskendő. no meg autósülés. illetve ma meitai-ba tettem előre, de még túl kicsi hozzá.

Ügyeskedés: játszik a játszószőnyeg játékaival, öklével. Tekintettel követ rendületlenül.

Egyéb: cumis szarakodás még mindig van, naggggyon unom (szereti és megnyugszik a cumitól, de tartani kell a szájában)

vicces, de kicsit azért jó volt hogy kettesben voltunk a kórházban, mert volt _csak_ Simi időm, ami ugye Zsófi mellett nem tud megvalósulni.

És a hónap képekben (Zsófi 23-24 hónapos, Simi meg 3)

süti beállítások módosítása