EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

3. hónap

2011. március 04. - Mirwen

kissé megkéstem a bejegyzéssel, mert nem volt február 30...

Adatok: kb 5700 gramm, hatvanvalahány centi. 68-as ruhákat hord, amiket rendesen kitölt testben. 3-as pelenka pempörszből, és S-es pelus Bambinomio-ból.

Alvás és napirend: napközben fent van, elalszik, alszik, nyűglődik, sír, vagy már eljátszogat (ökölnézegetősen), de szignifikánsan kevesebb az esti bömbölde.  Este még mindig nagyokat alszik egyben. Kb 8-kor fürdetés, aztán öltözés, etetés, alvás, és hajnal 3-4 felé ébred enni, szépen visszatehető, és a következő evése reggel 7-(mostanában inkább:)9 között van.

Evés: négyórázik nappal. Úgy 110-170 miliket. Kb 5x eszik egy nap.

Tápszer: Milupa 1-es, és ez beválik, úgy tűnik, mert a kakija szép sárga lett újra (ez nagy szó, mert én csak full anyatej mellett láttam ilyet, azaz Zsófinál kb 2 hétig)

Nagymozgás: féloldalas még mindig, dévényeshez nem jutottunk el, mert köcsög volt, most újra próbálkozunk másnál. Tartja szépen a fejét.

Finommozgás: megtalálta a hüvelykujját, illetve markol, meg játszik az öklével

Fog: -

Eü: befigyelt a hó végén egy obstruktív bronchitis, ezzel hat napot kórházba is vonultunk (Bethesda). Kaptunk otthonra Ventolint, azzal még egy hétig kellett utána puffolni.

Beszéd: nevetés meg "hőőő"-zés halkan.

Bilitéma: mosthatópelus nappalra, pempörsz estére.

Hordozás: erszény és rugalmaskendő. no meg autósülés. illetve ma meitai-ba tettem előre, de még túl kicsi hozzá.

Ügyeskedés: játszik a játszószőnyeg játékaival, öklével. Tekintettel követ rendületlenül.

Egyéb: cumis szarakodás még mindig van, naggggyon unom (szereti és megnyugszik a cumitól, de tartani kell a szájában)

vicces, de kicsit azért jó volt hogy kettesben voltunk a kórházban, mert volt _csak_ Simi időm, ami ugye Zsófi mellett nem tud megvalósulni.

És a hónap képekben (Zsófi 23-24 hónapos, Simi meg 3)

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr345665312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása