EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

befalaz

2013. december 05. - Mirwen

tegnap estére Zsófi is belázasodott... azthiszem itt az idő hogy végképp befalazzuk a bejárati ajtót, én már csak az ablakon keresztül szemlélem így is hogy jé, van külvilág? most viszont totál szobafogság...

torokgyulladás meg láz, meg a vírusos nyáltól csodaszép aftaszerű sebek orrokon, szájakon és állon, ahol a nyál csorog. gyönyörű. Ráadásnak még ugye fájós torok, ami miatt nem tud enni, de inni sem nagyon, főleg Simi, és naphosszat megy a bömbölde hogy neki fáj a torka, de fújni (tantum verde) az már nem. hát akkor szenvedjé'! hát mit tudok én csinálni?

amúgy ma éjjel (meg reggel is) felvettem egy epizódot videóra az orbitális hisztijeiből. Amik szerintem nem is hisztik, főleg éjjel van ilyen, valamennyi alvás után, elkezd vigasztalhatatlanul bőgni, meg mintha hisztériázna, jár a keze, lába, csapkod, bőg, és semmivel nem lehet kizökkenteni. gyakorlatilag nincs magánál. Nem reagál se fényre, se simogatásra, se ölelésre, se kiabálásra, se semmire, csak torkaszakadtából bőg. Aztán egyszercsak mintha elvágnák a dolgot, és jön és néz és bújik és rögtön aludni is akar vissza, mintha semmire sem emlékezne. Nekem a pavor nocturnusra hasonlít, így gugli-okoskodás után, de a fene tudja. Az biztos hogy fel akarok venni még egy-két ilyen epizódot, és utána valakit keresni kéne aki ért ilyesmihez. Van amúgy amikor napközben is rájön, alvás nélkül, szóval ezért nem egyértelmű ez nekem. Gyerekorvos dokink ehhez túl régimódi, nem tudom hogy megtudnánk-e beszélni. Megpróbáljuk 

(még egy tippem: epilepsziával van vhogy kapcsolatban)

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr935676859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mariann49 2013.12.07. 23:33:49

Nekunk is volt ilyen, pavor nocturnus, nalunk is a fiugyereknel, aki ugyanigy ocsike statuszban volt akkor.
Nem tudsz semmit csinalni, simogatas, csititas, szeretgetes, es egyszer majd csak elmulik...
Nalunk is 3 eves kor korul volt, es borzasztoan ijeszto.
A masik ket gyerekemnel soha.
(Megjosolom, hogy o lesz a problemas kozepso:)

Mirwen · http://newrim..freeblog.hu 2013.12.09. 15:55:44

de meddig tart? mármint mikor növik ki? tied mikor nőtte ki? nappal is voltak ilyen rettenetes bespirálozós (önkívületig jutó) hisztik? jajj, szegény Simi, szegény én.

mariann49 2013.12.09. 23:18:59

Hu, hat ebren hiszti talan nem volt olyan, ami ennyire sulyos lett volna, bar elegge belehergelosen tudott obegatni a szentem.
Az ejszakai felriadasok talan egy evig, vagy meg addig se, rohadt regen volt am:)
De ezt ugy kell elkepzelni, hogy volt, hogy ket ejjel egymas utan, es volt, hogy egy honapig semmi.
Amugy felnottnek o a legkiegyensulyozottabb gyerekem, wing-tsun mester, meg zen :)

Mirwen · http://newrim..freeblog.hu 2013.12.10. 09:41:37

nahát, ezt jó tudni. a zen-mesterséget főleg :-D
süti beállítások módosítása